Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POVODOM DANA POLICIJE NIŠ NAGRADIO PRIPADNIKE MUP-A

Najboljim policajcima satovi i zlatnici!

Autor: Branko Janačković | 22.06.2013 - 14:12:00h | Komentara: 1

Najboljim policjacima iz Niša i šest okolnih gradova juče su uručenja priznanja u Nišavskom okrugu i gradskoj kući za izuzetan doprinos u izvršavanju najsloženijih bezbednosnih zadataka, rukovođenju jedinicama policije, suzbijanju terorizma, borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Nagrađeni policajci u Nišu

Nagrađeni policajci u Nišu | Foto: K. Kamenov

Načelnik niške policije Srđan Grekulović rekao je da su nagrađeni najbolji među najboljima i da se nada da će ova praksa koju su uveli okrug i grad, postati tradicija.


- Policija ostvaruje sve bolje rezultate. Samo za protekla četiri meseca imali smo 156 hvatanja na delu izvršilaca krivičnih dela, što je tri puta više nego u istom periodu prošle godine, rekao je Grekulović.

Načelnik Nišavskog orkuga Aleksandar Cvetković nagradio je časovnicima Dejana Stefanovića (PU NIŠ), Vesnu Miladinović (PS Merošina), Sašu Petrovića (PS Aleksinac), Bogdana Ignjatovića (PS Svrljig), Živana Jovanovića (PS Gadžin Han), Milana Cekića (PS Doljevac), Milovana Lučića (PS Ražanj) i Zorana Kostića iz vatrogasno spasilačke brigade, dok je gradonačelnik Niša Zoran Perišić uručio je zlatnike najboljim policajcima PU Niš: Saši Stankoviću, Daliboru Jovanoviću, Milošu Petkoviću, Dragani Sarledić, Radomiru Periću, Dejanu Milosavljeviću, Verici Mitić, Branku Stojkoviću, Ivanu Laziću i Saši Stanisavljeviću.

Nagrađeni policajci u Nišu

- Ovo je kap u čaši onoga što možemo da učinimo za vas da vas podsetimo da je dobro to što ste uradili na polju bezbednosti. Ovaj skroman poklon je mali doprinos da se osećate važnim i dostojanstvenim, rekao je Cvetković. Nagrađeni Dejan Stefanović, koji radi u policiji 20 godina a u interventnoj jedinici je već 13 godina, kaže da mu priznanje mnogo znači ali da je to ujedno i priznanje njegovim kolegama iz patrole.

- Ovu nagradu ne shvatam lično, već je to priznanje celokupnoj policijskoj ispostavi i dežurnoj službi kao i članovima moje patrole, bez koje ne bih bio ovde. Kao pripadnici interventne jedinice radimo na najtežim poslovima i najsrećniji smo kada posle smene odemo kući a nije bilo nekih težih dela zahvaljujući dobrom preventivnom radu, rekao je Stefanović. Gradonačelnik Niša Perišić rekao je da samo zajedno grad i policija mogu da se suoče sa problemom bolje bezbednosti.
 
Poslednji komentari
  • lakisale23@gmail.com Vreme: 24.06.2013 11:29h

    svidja mi se

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP