Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DUŠICA S TIGROM

Najpoznatija ljubavnica ulovila biznismena?

Autor: Alo.rs | 19.07.2015 - 12:13:00h | Komentara: 11

Dušica Jevđenović koja je uzdrmala političku scenu navodno se skrasila kraj biznismena Dejana Popovića Tigra.

Ima diplomatski  pasoš i zvanje  savetnika u MSP-u  iako je tamo niko ne poznaje: Dušica Jevđenović

Ima diplomatski pasoš i zvanje savetnika u MSP-u iako je tamo niko ne poznaje: Dušica Jevđenović | Foto: Dušan Milenković

Manekenka koja je uzdrmala javnost kada je policiju isprskala suzavcem, pa izvadila diplomatski pasoš, sada je našla novu ljubav.
Dušica Jevđenović, koju je navodno moćni otac njihovog maloletnog deteta sklonio na kratko u inostranstvo, po povratku u zemlju viđena je u društvu sa  biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom (42).
Oni su prošle nedelje viđeni u jednom restoranu.

- Dušica se iz inostranstva vratila prošle nedelje, ali su je juče sklonili na drugu destinaciju. Dok je bila tu, videla se s Tigrom u jednom restoranu - priča izvor "Kuruira" i nastavlja:

- Biznismen je rasporedio svoje obezbeđenje tako da niko osim konobara nije mogao da im priđe. Tokom večere, koja je trajala više od četiri sata, pili su šampanjac koji sadrži grumenčiće zlata, a koji je za tu priliku stigao iz Francuske. Celo veče su se smejali i zaljubljeno gledali - tvrdi ovaj izvor.
Jevđenovićkina saradnica Slađana Pantić je potvrdila da je Dušica zaljubljena.

- Emotivno je ispunjena, a doći će vreme kad ćete dobiti i ostale detalje iz njenog života - poručila je Pantićeva i dalje ne želeći da otkrije ko je taj moćni političar, otac Jevđenovićkinog sina, koji ju je zaposlio u vladi i obezbedio joj diplomatski pasoš.
Poslednji komentari
  • lazagamulin Vreme: 19.07.2015 12:53h

    Pa pored ovoliko Beograda ti nadje onog kamatara Limunovog potrcka strasno gde su ti oci,ali opet napredujes posle cika Tome kamatas!!!

  • Cepidlaka Vreme: 19.07.2015 13:45h

    Niko je ne poznaje u Ministarstvu spoljnjih poslova, a ima cak i savetnicu Sladjanu koja se ne ustrucava da medije informise o detaljima iz njenog privatnog zivota! Cak najavljuje uskoro i nove detalje. Ako u ministarstvu ne poznaju Dusicu, onda siguno znaju za "diskretnu" savetnicu Sladjanu koja tu prima platu.

  • cvetanka Vreme: 19.07.2015 15:04h

    ordinarna bahatost i bezobrazluk gradjani ne trebaju da znaju ko je otac deteta a treba da placaju politicara svalera i ljubavnicu.pa kako on vodi drzavu ako je nedaj boze ozenjen i vara zenu pa i svoj narod a gospidjici isplacujemo platu sa budzeta i vidu alimentacije .ako je sve ovo istina ovom narodu treba oduyeti i plate i penzije i pomirivati bahanalije obesnih politicara.

  • Popovic Vreme: 19.07.2015 15:09h

    Tigar cini uslugu svom prijatelju politicaru. Usluga za uslugu. I svi da zaborave na politicara i pisu o novoj ljubavi. Sve je to namestaljka.

  • Vlada Vreme: 19.07.2015 15:26h

    Ne znam zašto se novinari toliko srozavaju pišući o ovom polusvetu!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP