Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ŠEF URUGVAJA-HOSE MUHIKA

Najsiromašniji predsednik dolazi u Srbiju!?

Autor: Ekipa Alo! | 26.01.2013 - 23:25:00h | Komentara: 4

Predsednik Urugvaja Hose Muhika razgovarao je danas sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem koji ga je pozvao da uskoro poseti Srbiju. Bilateralni razgovor je održan na skupu Zajednice latinoameričkih i karipskih država (CELAC) i Evropske unije u Venecueli.

Odrekao se života u palati - Hose Muhika

Odrekao se života u palati - Hose Muhika

Predsednik Urugvaja Hose Muhika je je verovatno najbliži "čoveku iz naroda" od svih ostalih svetskih lidera! Zaradio je "nadimak el presidente mas pobre", ili "po naški", najsiromašniji predsednik zbog svojih neverovatnih odricanja!

Ministar spoljnih poslova Urugvaja, Luis Almagro saopštio je nakon sastanka da njegova zemlja sa Srbijom održava bitnu kooperaciju vezan za bezbednost i borbu protiv organizovanog kriminala. Na sastanku je takođe bilo i razgovora o pospešivanju ekonomske saradnje.

Poslednji komentari
  • ljiljana Vreme: 27.01.2013 10:35h

    Biti predsednik jedne lepe zemlje a stavljati ga u klasu siromašnih ljudi, govori više i o narodu iz kojeg je ponikao i o njemu samom. Stanovnici Urugvaja su jedan od najvitalnijih naroda na svetu zahvaljujući zdravoj ishrani, čistom i ne zagađenom vazduhu, srdačnosti prema gostima...a što ne želi privilegije kojima bi se razlikovao od svog naroda i koje bi ga od njega udaljile, onda je i čovek bogate duše i velikog srca.

  • aleksandar VELIKI Vreme: 27.01.2013 12:13h

    može da dodje ALI tek kad i naš predsednik bude odbacio sve blindirane limuzine i seo u juga 45 starog 15 godina... ili kad se Nikolić odrekne polovine predsedničkih primanja i taj novac pokloni najsiromašnijima, bar u rodnom Kragujevcu...

  • Marija T. Vreme: 27.01.2013 13:31h

    Dobro dosao skromni i plemeniti covece velike duse i srca! Tvoja velicina nije u materijalnim dobrima, Tvoja velicina je u Tvome srcu, Tvojoj skromnosti, u shvatanju sustine zivota i odanosti svom narodu! Ti si pravi covek na ovoj planeti, nazalost, usamljen!Hvala Ti sta postojis, volela bih da se i drugi ugledaju na Tebe! Neka Te cuva i blagoslovi Bog u kojeg verujes! A odavde iz daleke Srbije pozdrav iz srca!

  • DRAGO Vreme: 27.01.2013 14:31h

    NISTE RAZUMELI --- JEDAN PRETSEDNIK MORA IMATI SVE PRIVELEGIJE SVOGA POLOŽAJA !!! JA SE SVESNO ODRIČEM JEDNOG "EVRIĆA" GODIŠNJE ZA PRETSEDNIKA I NJEGOV LUKSUZ -- A TO NEKOŠTA NI TOLIKO !!!??? JER KAD BI PRETSEDNIK SVU SVOJU IMOVINU DAO SIROMAŠNIMA NI JEDNOM SIROMAŠNOM NEBI BILO NIMALO BOLJE !!???

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP