Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MERCEDESOM NA RADNIKE

Napad na montere EPS-a zbog isključenja

Autor: FoNet | 27.06.2014 - 16:11:00h | Komentara: 2

Elektrodistribucije u Konarevu kod Kraljeva koje je napao sin nezadovoljnog dužnika tako što je svojim automobilom namerno udario u vozilo EPS s korpom u kojoj su dva elektromontera zbog duga od milion dinara obustavljala isporuku struje dužniku.

Elektroprivreda Srbije najoštrije osuđuje današnji napad na montere koje je napao S.B. sin dužnika koji je svojim „mercedesom“ namerno udario u vozilo s korpom u kojoj su dva elektromontera izvršavala nalog EPS Snabdevanja i obustavljala isporuku električne energije dužniku, koji kako navodi EPS, već dugo nije uplatio ni dinar za utrošen električnu energiju.

Struja, bandere

Foto: Dimitrije Goll

Radnici ED „Kraljevo“ Aleksandar Beočanin i Darko Petrović bili su na visini od najmanje pet metara kada su iznenada osetili udarac i jako drmanje korpe, stoji u saopštenju.
Kako se ističe, na takav potres nisu bili nimalo spremni, jer su bili okrenuti leđima od automobila koji ih je udario. Jedva su uspeli da se zadrže kako ne bi ispali, a malo je nedostajalo da padnu i to direktno na šoferšajbnu napadača, koji je odmah pobegao u nepoznatom pravcu, dodaje se u
saopštenju.

Dalekovod

Na lice mesta stigla je policija, koja je obavila uviđaj. EPS upozorava da su monteri elektrodistribucija svakodnevno izloženi verbalnom maltretiranju dužnika, a često doživljavaju i fizičke napade, puštanje pasa, pretnje puškama, pištoljima, noževima...

Nužno je, naglašava EPS, da državne institucije zajednički spreče dalje incidente i zaštite radnike EPS u obavljanju svakodnevnih radnih zadataka.
Poslednji komentari
  • ja Vreme: 27.06.2014 19:02h

    "Na lice mesta stigla je policija, koja je obavila uviđaj. EPS upozorava da su monteri elektrodistribucija svakodnevno izloženi verbalnom maltretiranju dužnika, a često doživljavaju i fizičke napade, puštanje pasa, pretnje puškama, pištoljima, noževima... Nužno je, naglašava EPS, da državne institucije zajednički spreče dalje incidente i zaštite radnike EPS u obavljanju svakodnevnih radnih zadataka." pa neka idu prvo da seku struju tzv "prestolonasledniku" pa stadionima i ostalima koji nisu platili po ko zna koliko miliona ... pa onda na bedu i sirotinju.. ili na njih nesmeju da krenu....

  • rd Vreme: 28.06.2014 12:43h

    sit gladnom ne veruje,ja dugujem milion dodjite meni da iskljucite,i onako mi nije do zivota taman da vas dignem zajedno sa mnom u vazduh.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP