Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

INCIDENT U INĐIJI

Napadnut novinar Vladimir Ješić

Autor: Beta | 14.04.2015 - 23:43:00h | Komentara: 1

Novinar Vladimir Ješić napadnut je danas na ulici u Inđiji, a on je ocenio da je razlog za napad na njega samo to što je brat bivšeg gradonačelika Inđije Gorana Ješića.

Vladimir Ješić Brat Gorana Ješića

Vladimir Ješić | Foto: Jelena Ivanović

"Hodao sam ulicom u blizini zgrade u kojoj stanuje moj brat, kada je na mene iznenada i bez ikakvog povoda nasrnuo krupan čovek u crnoj jakni. Udario me je, gurnuo na ogradu i pretio mi je smrću", rekao je Ješić za agenciju Beta.

On je dodao da je nakon toga napadač pobegao u jednom sivom automobilu i naveo da je policija veoma brzo reagovala i da je pronašla automobil.

"Ne možete da verujete kakva je psihoza napravljena u Inđiji. Tu su crni džipovi, tu su sumnjive osobe koje nikada niko ranije nije video u Inđiji, građani su uplašeni", kazao je Ješić i dodao da se situacija smirila nakon intervencije policije.

"Nakon intervencije policije, sumnjivci u crnim jaknama i u crnim džipovima su se razbežali i sitacija se smirila", ispričao je Ješić.

U Inđiji se sutra održava vanredna sednica Skupštine opštine, na kojoj treba da se nađe inicijativa SNS za smenu predsednika opštine Petra Filipovića iz Demokratske stranke.

DS je ranije optužio SNS da pokušava na silu, kroz ucene i pretnje odbornicima DS-a, da preuzme vlast u Inđiji, a SNS je te optužbe odbacio.

Poslednji komentari
  • kengur Vreme: 15.04.2015 03:54h

    pa onak ko zna indjiju isto tako zna da je policija u indjiji organizator svih kriminalnih radnji a o narko dilerima da i nepricam.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP