Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

JOŠ JEDNA POBEDA ALO!

Napredna Helena saslušana zbog diplome!

Autor: S. V. | 12.03.2015 - 07:37:00h | Komentara: 11

Zamenica predsednika Skupštine opštine Trstenik Helena Stupljanin saslušana je u tamošnjem tužilaštvu zbog falsifikovanja diplome srednje škole, a nakon što je ovu aferu otkrio upravo naš list!

Helena Stupljanin

Helena Stupljanin

- Osnovnom javnom tužilaštvu u Prokuplju podneta je krivična prijava protiv Helene Stupljanin iz Trstenika zbog krivičnog dela - navođenje na overavanje neistinitog sadržaja, a nju je podneo suprug Ljubodrag. Konkretno, on je prijavio da Helena nema završenu srednju školu, odnosno da je diploma falsifikovana. Helena je saslušana 24. februara - kaže naš izvor blizak Tužilaštvu.


„Alo!“ je sredinom februara došao do falsifikovanog svedočanstva bivše funkcionerke Nove Srbije, a sada članice SNS-a, kao i do akta koji je potpisao ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kojim se utvrđuje da ona nije završila građevinsku školu „Pavo Radin“ u Banjaluci, kako joj stoji u radnoj knjižici.

Naime, Ministarstvo prosvete je preko MSP-a tražilo proveru verodostojnosti njenog svedočanstva. U dopisu kojim je MSP 26. avgusta 2014. godine obavestio nadležno ministarstvo stoji da je posredstvom generalnog konzulata Srbije u Banjaluci iz republičke uprave za inspekcijske poslove Republike Srpske urađena provera i da je utvrđeno da je Helena Stupljanin, rođena Savković, falsifikovala diplomu. Vrhunac svega je što je Stupljaninova sve to demantovala i pohvalila se da je u međuvremenu stekla i fakultetsko obrazovanje.

- Nisam imala pojma da je reč o falsifikatu. Od 2012. godine imam zvanje diplomiranog ekonomiste, jer sam završila Fakultet za obrazovanje diplomiranih pravnika i diplomiranih ekonomista za rukovodeće kadrove iz Novog Sada. Kada sam upisivala fakultet, dekan mi je rekao da mi diploma četvrtog stepena nije ni potrebna - kazala je tada Helena. Inače, ona se pre ovog skandala našla u središtu afere kada je ljubomorni muž pre dve godine pretukao na radnom mestu.
Poslednji komentari
  • KALUDJER Vreme: 12.03.2015 08:14h

    Ovaj faks je zavrsio i akademik Nikolic i pola SNSa.

  • ana Vreme: 12.03.2015 08:19h

    napredna osnovka kao Sonja Biserko drži slovo u UN. Deco ne ucite skole budite posliušni i preeelastični sa jakim stomakom to je dovoljno.

  • pera Vreme: 12.03.2015 08:29h

    Nije znala a rekli joj da joj ne treba IV stepen.Prevareni muz se posteno osvetio.Gotova je njena karijera.Medutim , njemu rogovi ostaju dzaba sve.

  • bube Vreme: 12.03.2015 10:08h

    Clanovi SNS i ucesnici Rijaliti soua imaju izgleda iste osobine. Zaradai promocija po bilo kojoj ceni da se ostvari a narod sve to da sa radoscu prihvati.

  • Miki Kuridza Vreme: 12.03.2015 10:56h

    Ime fakulteta je potpuni hit u ovom tekstu: Fakultet za obrazovanje diplomiranih pravnika i diplomiranih ekonomista za rukovodeće kadrove iz Novog Sada. Hahaha, sjajno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP