Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

LIMUZINAMA KANCELARIJE ZA KIM IŠLI U KAMPANJU

Navala državnih limuzina u Vrbas

Autor: Ekipa Alo! | 08.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

Državni funkcioneri su 22 puta bili na službenom putu u Vrbasu od 1. oktobra do 13. oktobra, kada su održani lokalni izbori, navela je Uprava za zajedničke poslove republičkih organa odgovarajući na zahtev poslanika Demokratske stranke Janka Veselinovića.

Kosovo je srce Vojvodine:  Limuzinama Kancelarije za KiM išli u kampanju

Kosovo je srce Vojvodine: Limuzinama Kancelarije za KiM išli u kampanju | Foto: Dimitrije Goll

Ispostavilo se da je ukupno 16 službenih automobila na putovanjima u Vrbas prešlo 5.720 kilometara, ali da se ne može utvrditi ko je izdao putni nalog i koji je bio povod tih putovanja jer se “putni nalozi izdaju na mesečnom nivou”.

Uvidom u putne naloge utvrđeno je da su po jedno putovanje imala službena vozila kabineta ministara Branka Ružića, Velimira Ilića, Zorane Mihajlović, Slavice Đukić Dejanović, Igora Mirovića, Ivana Tasovca i Kancelarije za ljudska i manjinska prava.
Na po dva putovanja išli su službeni automobili Generalnog sekretarijata predsednika Tomislava Nikolića, ministara Aleksandra Antića i Rasima Ljajića, kao i Skupštine Srbije. Kako se navodi, tri putovanja su bila službenim automobilom Kancelarije za KiM, a četiri automobilom Ministarstva sporta Vanje Udovičića.
Poslednji komentari
  • DSV Vreme: 08.11.2013 11:57h

    Arcite ,ARCITE necete dugo ,a ovo ce ostati zapisano .I SNS ,Vucicu ,Tomo NEMOJ VISE da lazete narod nista bolji niste od PREDHONE VLADE .SRAMOTA je tako 2 "OSVAJATI VLAST" .U pravu je narod sve neki grmlji ,crne limuzine BG regoistracije .Pa kad ste TOLIKO JSAKI KOJ OCIN ARCITE TO MALO SIROTINJE OD GORIVA :SVE BI JA VAS POKAZNJAVAO I DA PLATITE IZ SVOG DZEPA ,JER NI U JEDNOM BUDZETU NISU PREDVIDJENE PARE ZA TE PARADE ,FUJ isti ste lopuze!

  • Doris Vreme: 08.11.2013 20:19h

    Koliko miliona su potrošili URS i DS tokom kampanje 2012. godine. Da li su do današnjeg dana podneli tačan izveštaj ?

  • Biljana Vreme: 10.11.2013 14:05h

    Sve je isto samo njega nema.....kome je bolje? I dalje nezaposlenost, rad na crno ....ko je platio 500 autobusa , sendvice i sok za rodjendan SNS? Stranka? Ko je finansira? Ko je poslao iz Beograda ljude na kosovo da ruse, prete, i bojkotuju one koji nisu za jednopartijski sistem Vuciceve stranke? Ko je ustvari osudjen od uhapsenih? NIKO!!!! Ali zato se medijska hajka vodi protiv Gnjanovica, i tako nam se skrece paznja sa bitnih stvari....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP