Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OPET NASILJE!

Navijači kod "Pionira" jednom policajcu izbili
ciglom sve zube, povređeno još 20

Autor: J.P. / Beta | 16.01.2013 - 20:21:00h | Komentara: 12

U koškanju sa srpskim navijačima teško je povređen jedan policajac, kome su, prema prvim informacijama zubi izbijeni ciglom, u toku utakmice Zvezde i turskog kluba Galatasaraj. Sukob huligana i snaga reda i dalje traje na prestoničkim ulicama.

Policajac je zbog nanesenih povreda prevezen u bolnicu. Policija pokušava da identifikuje grupu momaka koja je napala njihovog kolegu.

Čak 20 policajaca povređeno u neredima...

Čak 20 policajaca povređeno u neredima... | Foto: Đorđe Kojadinović

Nakon utakmice Zvezde i Galatasaraja iz Istanbula sukob navijača se sa meča preselio na beogradske ulice, uhapšeno je više od 30 ljudi, a povređeno nekoliko policajaca, od kojih jedan teže.

Kako prenose mediji okršaji između snaga reda i navijača Zvezde i dalje traju na pojedinim mestima u prestonici, a otpočeli su zbog koškanja jer nije bilo dovoljno ulaznica za sve navijače koji su želeli da prisustvuju košarkaškoj utakmici.

Nasilje je bilo najgore u Cvijićevoj ulici i Bulevaru Despota Stefana, kao i okolnim ulicama, a huligani su napali policajce i ispred samog sedišta policije.

Zvezda je pretrpela poraz od turske ekipe, te se policija trudi da stavi huligane, među kojima se procenjuje da ima i naoružanih, pod kontrolu i izbegne dalje incidente.

Pričinjena i materijalna šteta...

Pričinjena i materijalna šteta... | Foto: Đorđe Kojadinović

Policija je privela desetak navijača, koji su se ispred hale Pionir okupili kako bi ušli na košarkašku utakmicu Crvena Zvezda - Galatasaraj, ali im to nije uspelo jer u dvorani više nije bilo mesta.

Policijski sindikat Srbije je u večerašnjem saopštenju istakao da su navijači napali policiju i da je jedan policajac teško povređen.

"Najostrije osudujemo divljanje navijača koji su pred košarkasku utakmicu Crvene Zvezde i Galatasaraja u hali Pionir povredili prema dosadašnjim informacijama 20 policajaca, od čega je jedan vrlo teško povređen od udaraca kamenica po glavi", ukazao je taj sindikat.

Ulaz na tribine beogradske hale Pionir pred utakmicu zatvoreni su pola sata pred početak pošto je policija napravila kordon na stepenicama.

U halu nisu mogli da uđu čak ni oni kojim imaju karte, a prisutni policajci rekli su da je to "zato što je Pionir pun".

Kod ulaza C u jednom trenutku veliko gužvu napravila je kolona vozila sa rotacijom koja je na utakmicu dovezla prvog potprdsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, što je izazvalo malo koškanje između navijača i policije.

Četiri automobila su pokušala da se probiju do same hale, ali su zbog gužve morali da se vrate na parking obližnjeg objekta, potom je Vučić u pratnji obezbeđenja peške došao do hale, a jedan deo navijača u Pioniru pozdravio ga je aplauzom.

Poslednji komentari
  • Branko Vreme: 16.01.2013 22:14h

    Acu silu pozdravljaju aplauzom-uzas jedan.

  • aca vucic Vreme: 16.01.2013 22:28h

    Branko aj iskuliraj,popij pivo sve vam smeta a sebe ne vidite ! huligani,delikventi,nasilnici,samo ovaj put ne navijaci nego policajci ! ali zato za spomenik se cuti,tu ne sme da se pisne..zato ce sutra ovom tucom da se skrene paznja Srbije na najveci problem drustva navijace .SRBIJO KOLIKO SI POSTALA GLUPA!

  • nedjo Vreme: 17.01.2013 02:29h

    nisu to navijaci,to je stoka!

  • Marija T. Vreme: 17.01.2013 11:53h

    Sport je kod nas postao izgovor za izivljavanje i nasilnistvo.Drzava nije u stanju to da suzbije niti da ukloni spomenik teroristima sta ne bi dozvolila nijedna normalna drzava na svetu.Kuda to ide Srbija i mi sa njome?!?

  • toma Vreme: 17.01.2013 12:16h

    e ti huligani djubre od coveka.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP