Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DUŠICA DRAGIN

„Ne dam da mi diraju porodicu!”

Autor: A. Dimitrovska - J. Petrović | 22.12.2012 - 00:30:00h | Komentara: 13

Tekst da je moj suprug pretučen pročitala sam uveče. Nisam imala gde da proverim priču. Celu noć nisam mogla da spavam. Ovo je nizak udarac za celu Sašinu porodicu.

Dušica i Saša Dragin

Dušica i Saša Dragin | Foto: Z. Ilić

Sve sam mogla da podnesem, ali ne i da mi neko dira porodicu, ovako je juče pričala Dušica Dragin, supruga Saše Dragina, nekadašnjeg ministra poljoprivrede, koja je primljena u bolnicu jer joj je pozlilo kada je u jednim dnevnim novinama pročitala da je njen suprug pretučen dok se šetao sa ostalim pritvorenicima i da mu je tom prilikom povređena ruka.


Da je sve u redu sa njenim suprugom saznala je od advokata Nikole Nikolića, koga je molila da njenog supruga poseti u Okružnom zatvoru.

- Tri nedelje pakla su iza mene. Zbog dvoje dece o kojima se brinem bila sam jaka, ali me je tekst skroz slomio. Takav napis samo je mogao da povredi porodicu i nikoga više. Sašin otac je srčani bolesnik, a ja sam posle svega zatražila lekarsku pomoć. Tužiću list koji je objavio tekst - kaže Dušica Dragin za “Alo!”.

Prema njenoj priči, prijatelji su je u četvrtak uveče pozvali i rekli da je jedan beogradski list objavio da je njenom suprugu slomljena ruka. Uplašena žena nije znala kako da reaguje. Znala je da ga je prethodnog dana posetio advokat i da joj je javio da je Saša dobro. Jedna od najdužih noći bila je iza nje i tek kada su javili da je dobro, mogla je da odahne.

- On je osumnjičen i dok se ne dokaže suprotno ne može ga niko proglasiti krivim. Sve je u nadležnosti suda i ja se u to ne mešam. Dostojno sam se držala sve ovo vreme, ali me je ovo skroz dotuklo - dodaje naša sagovornica.

Saša i Dušica Dragin

Uplašila se za svog supruga: Dušica Dragin | Foto: Zoran Ilić

- Posetio sam Sašu Dragina rano ujutru zbog opravdane panike njegove žene, koja je pročitala tekst u novinama, iako sam znao da se ništa nije dogodilo jer ga je moj kolega video prekjuče. Dragin mi je potvrdio da se nije dogodio nikakav incident i da je odlično. Mislim da se ovde radi o lobiranju i podmetanju ne bi li se skrenula pažnja sa jednog krivičnog predmeta na drugi - kaže za “Alo!” advokat Nikola Nikolić.

Da se incident nije dogodio za naš list potvrdili su i nadležni iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Dragin se nalazi u Okružnom zatvoru u Beogradu zbog sumnje da je učestvovao u aferi “Azotara”.

Dragin se uplašio za porodicu

Prema našim saznanjima, čim je do Saše Dragina došla informacija da je navodno pretučen, istog trenutka se uplašio za članove svoje porodice jer zna koliko ih takva priča može potresti.
- Saša je samo ponavljao da ne može ni da zamisli kako je njegovim najmilijima. S obzirom na to koliko su bliski, zna kako reaguju na vesti koje se tiču njega - objašnjava naš sagovornik blizak Draginu.

Poslednji komentari
  • luger22 Vreme: 22.12.2012 03:07h

    Treba da razbiju lopovčinu! Sram ga bilo. On čuva tastu onu jahticu koju je zaradio noseći gajbice? Smradovi smrdljivi. Dok se oni baškare, narod pati. Ako ga je neko pretukao ima piće od mene!

  • Deda Vreme: 22.12.2012 07:59h

    Ako gospodin Dragin iz ovog slučaja izađe čist tada pravosuđe nastavlja da radi po starom.

  • AA Vreme: 22.12.2012 08:02h

    a, koliko je porodica on ojadio ?...smeće

  • laki Vreme: 22.12.2012 09:38h

    ha ha pa i vase novine su napisale to

  • ma nemoj Vreme: 22.12.2012 09:43h

    Pa ne dam ni ja da mi ti diraš porodicu, tako što uzimaš od nas. Tvoja porodica je prilično zbrinuta. Žena zaposlena. "Dobri" Saša ne bi bio u pritvoru tek tako!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP