Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

HAŠKOG OPTUŽENIKA NIJE DOČEKALA SUPRUGA ŽIVKA

Ne smeta mi druga žena!

Autor: N. N. Travica | 17.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 9

Haški optuženik Goran Hadžić je prvi dan na privremenoj slobodi proveo sa svojim sinom Srećkom, nevenčanom suprugom Borislavom Mitrović i njihovom zajedničkom ćerkom Milicom. Po dolasku u svoj dom, posle 11 godina, seo je za trpezu, na kojoj su se nalazili specijaliteti od ribe i riblja čorba o kojoj je maštao u Sheveningenu.

Goran Hadžić

Goran Hadžić | Foto: Robert Getel

Venčana supruga Živka, ispoštovala je njegovu želju da ga dočeka druga žena, zbog čega ove dane i provodi kod njihove ćerke u Petrovaradinu. Ne skriva sreću što joj je suprug pušten na privremenu slobodu...


- Goran i ja smo u braku proveli 35 godina. Najlepše trenutke našeg života smo proveli zajedno. Ceo život se poznajemo. Od pete godine smo se igrali, bili smo komšije u Pačetinu, pohađali gimnaziju u Vinkovcima, nakon čega smo upisali fakultete na istom Univerzitetu u Hrvatskoj. Disali smo istim plućima, a jedno srce i sad kuca za nas i našu decu - kaže supruga Živka.

Tolerantna  neka supruga:  Živka Hadžić

Tolerantna neka supruga: Živka Hadžić | Foto: Andrej Isaković


Ona kaže da bi isto radila, kada bi se opet rodila, i da ni za jednim danom, tokom života sa Goranom nema razloga da žali, iako je on poželeo da ga na privremenoj slobodi dočeka Borislava Mitrović, sa kojom ima dete.

- Goran i ja imamo ista interesovanja. Moja svekrva Milena, poslednje dve godine života je bila nepokretna. Ležala je u krevetu. Ja sam je negovala, pelene menjala, a na kraju je i ispratila na večni počinak, zajedno sa Goranovom sestrom Gorankom. To je bila moja hrišćanska dužnost i obaveza i isto bih činila i danas, kada bi se vreme moglo vratiti - prepričava Živka.

Dobrodošlica uz riblju čorbu:  Borislava  Mitrović

Dobrodošlica uz riblju čorbu: Borislava Mitrović | Foto: Profimedia


Hadžićeva sestra Goranka za „Alo!“ kaže da je presrećna što joj je brat došao kući, iako je svesna da će njegov boravak na slobodi trajati kratko.

- Okolnosti su izuzetno teške, ali se nadamo da će se sve prevazići, pa i da ćemo pobediti tu opaku bolest od koje mi brat boluje. Svesna sam da će boraviti kratko na slobodi, ali sam pored svega izuzetno srećna. Verujem da je svaka bolest izlečiva – kaže Goranka Meseldžija.

Optužen za masovno ubijanje

Protiv Gorana Hadžića Haški tribunal podigao je optužnicu za ratne zločine i zločine protiv čovečnosti 4. juna 2004. godine. Hag ga goni za nasilno proterivanje i masovno ubijanje Hrvata i osoba koje nisu srpske nacionalnosti na teritoriji tadašnje Republike Srpske Krajine 1991. i 1993. godine. Takođe, na teret mu se stavlja pokolj na Ovčari, Dalju i Lovasu. Uhapšen je 20. jula 2011.

Poslednji komentari
  • Miram Vreme: 17.04.2015 08:50h

    Živka je LJUDINA VELIKA. Žena koja zaslužuje orden

  • Вера Vreme: 17.04.2015 11:53h

    Нормално је да је тражио да га дочека друга жена. Да је волео прву, неби је ни остављао.

  • Ana Vreme: 17.04.2015 12:47h

    Boze ludaka, svi po nekoliko zena i decu sa svakom...i sve je to kao super?!

  • mima Vreme: 17.04.2015 13:02h

    Ovog, samo majka moze da voli. Interesantna je jedna stvar. Svi ti politicari, cim treba za nesto da odgovaraju, odmah se na smrt razbole. Dok su na vlasti pokazuju samovolju i sl. Da li oni donesu lekarsko uverenje pre stupanja na duznost?

  • zrinjka Vreme: 17.04.2015 13:33h

    e zivka moja i ja sam bila 33 godine u divnom braku-....boljem nego sto mnogi imaju...znamo se iz mladosti...prvi momak....i kad sam ga uhvatila u prevari..samo prvi put,,,gotovooo....pa yar imas dostojanstvo...dali cenis sebe.....a tvoj jos napravi dete drugoj zivi sa njom.......pa ko je tu lud.....alo osvesti se.....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP