Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ALEKSANDAR VUČIĆ O EU, IZBORIMA I REFORMSKOM PUTU

Neću ustuknuti pred orkanima!

Autor: Ekipa Alo! | 23.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je kako mu je jasno da orkani protiv promena, modernizacije Srbije i protiv njega duvaju i sleva i sdesna i poručio da neće ustuknuti pred onima koji hoće Srbiju da vrate unazad, koji hoće da zaustave reforme.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić

„Znam da i u mom okruženju postoje ljudi koji se tobože slažu sa mnom i govore da su veliki prijatelji, a da bi, u stvari, želeli da sve bude drugačije ili da se vrati u stare okvire. I nemam problem sa tim”, istakao je Vučić u uvodniku stranačkog glasila „SNS informator“.

Zato su, istakao je Vučić, stranački izbori prava prilika da se proveri i njegov i legitimitet svih drugih članova SNS-a „i da onda neopterećeni takvim pitanjima krenemo napred“.

„Tu su i parlamentarni izbori, koje mnogi prizivaju. SNS je spreman i za njih, da se i na tom nivou provere snaga, legitimitet i poverenje koje svaka stranka uživa kod građana Srbije. Pred nama su veliki izazovi. Pozivam vas da ih prevazilazimo radeći kao jedan, svi zajedno, za našu Srbiju“, rekao je Vučić.
On je najavio da će država još jače udariti na kriminalce i lopove, na svakoga ko se ogrešio o zakon, neće biti nedodirljivih, kao što ih nije bilo otkako je formirana ova Vlada, jer Srbija mora da postane uređena, zdrava i uspešna država.

Prema Vučićevim rečima, sada je jasnije nego ikada da Srbija ima šansu za drugačiju i normalniju budućnost i da veliki deo naroda to oseća i vidi.
„To je rezultat naše odgovornosti, posvećenosti poslu i zajedničkim naporima u dosezanju visoko postavljenih ciljeva”, istakao je Vučić. On je ocenio da početak pregovora Srbije o članstvu u EU predstavlja istorijski uspeh.

„Sada je na nama da vredno radimo, da sav posao prilagođavanja pravilima EU obavimo do 2018. godine, kako bismo 2020. godine postali punopravna članica ove organizacije, jer je to važno za naše građane, za bolji život u našoj zemlji”, rekao je Vučić.

„Znam da neće biti lako, suočićemo se sa mnogim preprekama i problemima, ali ćemo ih hrabro i odlučno rešavati”, istakao je on.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP