Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OTAC GENSEKA VLADE DIŽE PALATU KOD BUDVE

Nedići sagradili vilu od milion evra!

Autor: Ekipa Alo! | 06.07.2015 - 16:16:00h | Komentara: 8

Generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić ima milion dobrih razloga da ove godine ne letuje u Srbiji. Naime, više od milion evra je uloženo u izgradnju vile čija se gradnja privodi kraju, a koja je, prema pisanju crnogorskih medija, u vlasništvu njegovog oca Vojislava.

Generalni  sekretar Vlade   Novak Nedić ne  mora da brine  gde će letovati

Generalni sekretar Vlade Novak Nedić ne mora da brine gde će letovati | Foto: Goran Srdanov

Naime, Vojislav Nedić, aktuelni potpredsednik za pravna pitanja FK Partizan i otac generalnog sekretara Vlade, gradi vilu u Rijeci Reževića, mestu poznatom po najskupljem kvadratu na budvanskoj obali.

Novak Nedić moći će da letuje u raskošnoj kući na primorju

Novak Nedić moći će da letuje u raskošnoj kući na primorju

Nedić bez komentara


“Alo!” je pokušao da dobije i komentar Novaka Nedića, genseka u Vladi Srbije, ali do zaključenja ovog izdanja on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Prema navodima crnogorskih medija, raskošna vila nalazi se u gotovo netaknutoj prirodi, i to na samo desetak metara od mora. Ova impozantna građevina od belog kamena, koja pleni svojom arhitekturom, jedna je od najluksuznijih i najskupljih kuća u ovom kraju. Do vile je nekada vodila uska, kozja staza, a u međuvremenu je izgrađen put zahvaljujući inicijativi Mesne zajednice i organizovanju meštana, koji su sami prikupili novac, uz pomoć opštine Budva.

Zna šta valja:  Vojislav Nedić

Zna šta valja: Vojislav Nedić | Foto: A. Dimitrijević


Rijeka Reževića decenijama unazad važi za elitno letovalište u Crnoj Gori. Na desetine vila, od kojih je svakako najluksuzniji raskošni dvorac ruskog milionera Jurija Kušnerova, koji se nalazi na samoj obali, niklo je u tom mestu poslednjih nekoliko godina.

Vojislav Nedić je nekadašnji predsednik Advokatske komore Beograd, koji je u politiku ušao 2010. godine. Njegov sin Novak Nedić obavlja funkciju generalnog sekretara Vlade od 2. maja 2014. godine. Takođe je i predsednik Nadzornog odbora javnog preduzeća “Službeni glasnik”.

Rijeka Reževića

Rijeka Reževića | Foto: Nenad Kojadinović

U društvu ruskih milionera
 

Rijeka Reževića decenijama unazad važi za elitno letovalište u Crnoj Gori. Na desetine vila, od kojih je svakako najluksuzniji raskošni dvorac ruskog milionera Jurija Kušnerova, koji se nalazi na samoj obali, niklo je u tom mestu poslednjih nekoliko godina.

Poslednji komentari
  • a onda Vreme: 06.07.2015 17:36h

    placajte poreze na supe i pomocne objekte po Srbiji kao da su na dedinju.

  • POCEPANA CIPELA SA VOZDOVCA Vreme: 06.07.2015 18:50h

    A TEK STAN OD 300 000EURA, A MASERATI AUTO NOV, SKORO KUPLJEN, A KOLEKCIJA SATOVA A SRBIJA U GO.NIMA A CRNOGORCI PLJACKAJU SRBIJU..... A TAKSA ZA CRNOGORCE ....PREMIJERU PREUZMI NESTO....

  • nije mi zao Vreme: 06.07.2015 20:43h

    sto pokradose, nema veze, ali ima veze ne trose bre ovde gde su ukrali nego nose negde drugde i tamo trose nase pare.Ova nasa drzava je drzava privelgovanih i drzava socijalnih slucajeva, ni jedni ni drugi nemaju nikakve obaveze prema Srbiji a mi koji radimo smo duzni da sve to pokrivamo.Stvarno premijeru nas vrli reaguj i poredjaj ove smutljivce koji misle da samo oni znaju u pare, na klupu u sudnici.

  • gledam i cudim Vreme: 06.07.2015 20:47h

    zasta ja placam osamdeset iljade na imovinu, pa koliko on placa i odakle placa daj da vidimo bre to.Pa nije ovaj svet stvoren samo za njih bre, svecemo to da oduvamo kad malo bolje ogladnimo.

  • mirka Vreme: 06.07.2015 21:14h

    lepo bogami u srbiju sirotinja a politicari kradu odakle im pare za vile pa bre sve pokradose bice mo gori od grka pas cemo travu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP