Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POKLON OD REDAKCIJE "ALO"

Nema brige,
stigao pečat!

Autor: Branko Janačković | 25.01.2013 - 20:00:00h | Komentara: 2

Zoran Petrović (53) iz Medoševca, bivši radnik “Građevinara” iz Niša koji se proslavio kultnim video-klipom i rečenicom “A gde je pečat?”, više ne mora da brine – od redakcije “Alo!” juče je na poklon dobio pečat sa svojim imenom! Poklon mu se jako dopao jer, kaže, sada može da nastavi da se bori za prava radnika.

- Nema brige, ako opet vidim da negde nema pečata, sada imam čime da overavam. Da se vidi da je original! Jako mi se dopada ovaj poklon. Nisam ni sanjao da ću doživeti ovoliku popularnost kada sam rekao “a gde je pečat”, ali mi je ipak drago što su cela Srbija pa i region uspeli da čuju za probleme radnika iz Niša.

Nema brige, sada je

Nema brige, sada je "naoružan"! : Zoran Petrović | Foto: K. Kamenov

Nisam tražio popularnost, samo svoje zarađene pare. Svi obećavaju, a ništa se ne rešava - kaže Petrović, koji je bio redovni učesnik svih okupljanja radnika “Građevinara” i drugih firmi na kojima je tražena naplata zaostalih plata.
Zoranu se dopadaju i sve fotomontaže koje su se pojavile na internetu, a najviše ona sa predsednikom Tomislavom Nikolićem u kojoj se pojavljuje iza njegovih leđa dok drži govor i izgovara čuvenu rečenicu - “A gde je pečat?”
- Sve mi se fotomontaže dopadaju, ali gde me baš staviše u Ameriku sa onim njihovim predsednikom - kaže Petrović, koji od “Građevinara” potražuje 27, a njegov sin Slaviša 54 zarade, to jest ukupno oko 1,6 miliona dinara.

Sada ima čime da overava: Zoran Petrović

Sada ima čime da overava: Zoran Petrović | Foto: Konstantin Kamenov

Preživljavaju samo od suprugine penzije od 12.000 dinara i duguju za struju 700.000 dinara. Slaviša kaže da su ih zvale i kolege iz firme.
- Javljao se čak i direktor “Građevinara” Ljubiša S. Ilić. Zvao me i kaže: “A, bre, tvoj tata postade popularan”. Nadamo se da ćemo uspeti da naplatimo naše plate jer teško živimo. Ja nemam knjižicu, a imam povišen pritisak i ne mogu da se lečim, a majka treba da kupi lekove za osteoporozu koji su skupi. Ne znam kako ćemo od njene penzije od 12.000 dinara - veli Slaviša.
Poslednji komentari
  • milan Vreme: 26.01.2013 06:12h

    Bas ste se izbekeljili,mora da ste skupo platili taj pecet!

  • Nemanja Vreme: 26.01.2013 10:40h

    au Srbijoooooooo, svoje sopstvene gradjane ne postujes!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP