Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ŠTA JE SAD OVO?

Nema Jelene: Muškarac kip ćuti u Prijedoru (FOTO)

Autor: Večernje novosti | 29.10.2013 - 18:09:00h | Komentara: 1

Umesto Jelene Topić, koja je mesec dana stajala na trgu, pojavio se novi protestant – muškarac s plavom perikom na glavi

Nova

Nova "Jelena": Muškarac kip | Foto: http://www.prijedor24h.com/

Umesto Jelene Topić, koja je mesec dana stajala na kutiji, na glavnom gradskom trgu u centru Prijedora, u utorak novi protestant – muškarac, obučen kao žena, s plavom perikom na glavi, koji ćuti i stoji na ni manje ni više pivskoj gajbi.

Baš kao i Jelena, našminkani muškarac izazvao je veliku pažnju prolaznika, koji su zastajli da ga pažljivije osmotre. Najviše su, kao i proteklih dana, radoznala bila deca, koja su se fotografisala s njim.
Postavlja se pitanje, da li je reč o parodiji na račun Jeleninog stajanja i ćutanja ili je i ovo deo njenog budućeg dokumentarnog filma, o kojem se sve više priča. Navodno je ova Prijedorčanka, uz pomoć prijatelja, mesec dana snimala dokumentarac koji bi trebalo da bude njen diplomski rad na banjalučkoj Akademiji umetnosti, odsek režija. Sudeći prema nagađanjima, okosnica ovog filma trebalo bi da budu reakcije prolaznika na njeno ćutanje i poruke.
Ipak, nakon ovog poteza, sve veći broj građana ne gleda sa simpatijama korišćenje glavnog gradskog trga u ove svrhe. Iako je Jelena imala veliku podršku, posebno mladih na društvenim mrežama uz velikumedijsku reklamu, ima i onih koji smatraju da su ovakvi navodni umetnički potezi stigli u kriva vremena.
Poslednji komentari
  • milovan Vreme: 30.10.2013 08:27h

    A gde su sada oni pametni koji su podrzavali Jelenu a nisu znali zasto?? Hoce li sada podrzavati I ovu,ili ovoga.Ona prva je napravila od svih budale.A ova ili ovaj.??Videcemo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP