Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ALO! ISTRAŽUJE

Nemački „špijun” voleo pape i propagirao Lucifera!

Autor: E. A. | 18.07.2015 - 19:41:00h | Komentara: 0

Tomas Lederstater, čije je telo nađeno u poodmakloj fazi raspadanja u iznajmljenoj garsonjeri u Borči, imao je registrovan sajt “666.lc”, što asocira na Lucifera i “đavolji broj”, saznaje “Alo!”.

Tomas Lederstater

U Tomasovoj sobi su pronađene brojne religijske knjige | Foto: M. Milanković

Ovaj Nemac, zbog kojeg su se digle srpske bezbednosne službe zbog sumnje da je planirao nekakve napade u Srbiji, umro je prirodnom smrću, a telo su našle komšije 3. jula, nakon što su osetile neprijatan miris iz njegovog stana. Tek dve nedelje kasnije, policija je upala u njegov stan i pronašla torbu sa šifrarnikom u kojem se nalazilo više USB-ova, SIM kartica i laptop. Svuda po stanu bile su razne njige i brošure, a najviše su ga interesovali Bogorodica, pape, ruske podmornice i teroristički napadi, zbog čega je od policije slučaj preuzela BIA.
Kako je “Alo!” pisao u jučerašnjem broju, Tomas je imao probleme sa zakonom i u Nemačkoj jer je uznemiravao građane šaljući im SMS-ove o “upozorenjima Device Marije”. “Živimo u smrtnom grehu. Koliko ljudi svakog dana ode u pakao”, deo je istovetne poruke koju je dobilo na stotine Nemaca, pa se u sve umešala i policija. Na kraju poruke stajala je adresa “www.666.lc”, a kako je utvrđeno, Tomas ju je registrovao i bio njen administrator. Sajt je na kraju ugašen, a Tomas je svoju “misiju” očigledno rešio da nastavi u Srbiji.
Kako je “Alo!” pisao, u njegovom stanu nađeno je više ikona Bogorodice i više komada knjige “Sveštenicima Marijinim predragim sinovima”. Reč je o knjizi Stefana Gobija, osnivača Svešteničkog marijanskog pokreta, koji se zalaže za tri stvari: “posvetu i predanje njenom Bezgrešnom Srcu, ljubav prema papi i širenje pobožnosti prema Srcu Marijinom među vernicima”. I na svom Fejsbuk profilu, Tomas je postavio grbove pape Jovana Pavla Drugog i Pape Benedikta Šesnaestog.E. A.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP