Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

STAN'TE, MINISTRE, DA VAS PRIUPITAM

Neobično pitanje: Udovičić je video da ga zaustavlja policajac, a onda se obradovao!

Autor: Blic | 05.07.2014 - 12:35:00h | Komentara: 5

Ekipa "Blica" juče naletela na ministra omladine i sporta Vanju Udovičića u razgovoru sa saobraćajnim policajcem u centru Beograda. U prvi mah se učinilo da je mladi ministar načinio saobraćajni prekršaj, pa smo ga pozvali kako bismo saznali šta se zapravo desilo.

Vanja Udovičić zaustavljen

Vanja Udovičić zaustavljen "ni kriv ni dužan" | Foto: Petar Marković

- Apsolutno sam poštovao saobraćajne propise, i nisam zbog toga zaustavljen. Saobraćajac me je prepoznao i zaustavio kako bi mi se požalio na stanje u njegovom omiljenom kuglaškom klubu iz Smedereva. Upitao me je kako bismo mogli da pomognemo klubu koji se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji", rekao nam je Udovičić.
Šta to vozi ministar Udovičić
Za razliku od svojih kolega iz Vlade Srbije koji se voze u luksuznim i skupocenim automobilima , Vanja Udovičić vozi Mercedes 123 kupe, čiji je poslednji primerak proizveden sada već davne 1985. godine. Kako je u pitanju oldtajmer vidi se da je ministar pravi zaljubljenik u ovaj automobil, s obzirom da izgleda besprekorno.
Ministar je rekao kako se srdačno ispričao sa policajcem, i obećao mu da će videti šta može da učini povodom njegove molbe, da bi se zatim odvezao svojim oldtajmerom.
Poslednji komentari
  • kg Vreme: 05.07.2014 13:08h

    koliko vidim nije vezao pojas!

  • mark Vreme: 05.07.2014 14:56h

    treba da plati kaznu nije vezao pojas,mene cim policija ugleda bez pojasa automatski mi pisu i odose 2,500 dindzi.Tako da bi bilo lepo da ministar isto plati kaznu.I jos da kayem gotivim aaudovicica ali zakon mora biti isti i za mene i za njega...

  • smrca Vreme: 06.07.2014 01:54h

    e, ako mu je pojas jedini prekršaj...neka je.....

  • mima Vreme: 06.07.2014 08:57h

    A moze biti i to, da je kada je stao i pozdravio se-otkacio pojas. Zasto smo toliko maliciozni, pa ne komentarisemo samu temu, vec trazimo gresku... To su samo nasa p o s l a, tako kako se u nas razmislja, nigde nisam dozivela putujuci po svetu. Ministar Udovicic, na njegovu srecu, dobar deo svog zivota proveo je po svetu, pronoseci ime nase zemlje, dok se aktivno bavio vaterpolom. Naucio je on TAMO, da postuje propise, pa i ove koji se odnose na vezivanje pojasa. TOLIKO O MINISTRU UDOVICICU!

  • gradjanin Vreme: 06.07.2014 13:24h

    Sto nisam ja policajac pa da zaustavim gospon ministra i priupitam,sto deca ometena u razvoju nemaju besplatno plivanje ili recimo hipoterapiju??

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP