Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POTRAGA U TOKU!

Nestala 15-godišnja Tijana J. iz Subotice

Autor: subotica.com | 26.07.2014 - 13:44:00h | Komentara: 0

Maloletna Tijana J. (15) iz Subotice poslednji put je viđena u noći između petka i subote na putu prema naselju "Rata", kada se oprostila od svojih drugova i krenula da vrati pozajmljeni duks prema Sportskom centru "Rata" u Bajmoku. Svaki trag i kontakt sa drugovima i drugaricama gubi joj se između ponoći i 1 čas ujutro, javlja sajt bajmok.co

Nestala 15-godišnja Tijana J. iz Subotice

Nestala 15-godišnja Tijana J. iz Subotice

Pošto se nije javljala na telefon, a nije imala običaj da kasni, a da se pri tom ne javi baki i dedi, kao i drugovima na fejsbuk kada stigne kući, potraga za njom započela je odmah jedan čas iza ponoći.

Na Sportskom centru "Rata" okupilo se pedesetak Tijaninin drugova i drugarica, grupa roditelja i članovi njene porodice. Na putu koji vodi prema Sportskom centru, pronađena je bela startas patika za koju drugovi i drugarice sa kojima se družila, kao i članovi porodice tvrde da je njena. U potragu za Tijanom ubrzo se uključila i policija.

Tokom noći desetak automobila, roditelji i deca na biciklima obišli su sve ulice na Rati i Bajmoku, sva mesta na koja je odlazila dozivajući Tijanu, ali bezuspešno.

Njen nestanak prijavljen je Policiji, kao i Žandarmeriji, a nadležne službe nisu uspele da lociraju njen mobilni telefon, koji se u međuvremenu ispraznio, jer je za podnošenje zahteva za lociranje broja neophodno da prođe 24 časa od prijave nestanka.

Nada da će se Tijana vratiti još nije izgubljena, a porodica, komšije, drugovi i drugarice nepomično stoje ispred njene kuće u nadi da će je ugledati živu i zdravu.

Ukoliko imate bilo kakvih saznanja koja bi mogli da pomognu u lociranju mlade Tijane pozovite policiju na broj 192 ili obavestite najbližeg policajca.

Napomena: Tijanina fotografija i prezime su sklonjeni na zahtev policije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP