Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SLUČAJ KONTRAST

Nestala obeležja sa Kontrasta

Autor: N.N.Travica | 23.09.2014 - 16:28:00h | Komentara: 0

Cveće, sveće, transparent i sve ono što je ostavljeno u znak sećanja na stravični događaj u kome je stradalo šestoro mladih ljudi, u novosadskoj diskoteci Kontrast, iznenada je uklonjeno iz još uvek nepoznatih razloga.

Suđenje kontrast Foto: Nikola Travica

Foto: Nikola Travica

Branko Miladinović, otactragično nastradale novosadske novinarke Tamare, rekao je da su porodice stradalih mladića i devojaka veoma ogorčeni saznanjem da oni koji su osuđeni za smrt njihove dece uklanjaju obeležja koja podsećaju na tu strašnu prvoaprilsku noć.

Suđenje kontrast Foto: Nikola Travica

Foto: Nikola Travica

Sa mesta gde su njihovi najmiliji izgubili živote uklonjena su obeležja koja nedozvoljavaju da se zaboravi neopisiva tragedija, a u čijoj blizini bi uskoro trebao da se podigne spomenik.

Predstavljanje Tamarinog zakona

Predstavljanje Tamarinog zakona | Foto: N. N. Travica

Otac stradale novinarke rekao je da su o svemu obavešteni nadležne organi, te da je samo tokom avgusta meseca, čak dva puta uklonjeno ono što su roditelji i prijatelji nastradalih ostavili na tom mestu. Miladinović je saopštio i to da je sud odlučio da optužene pusti na slobodu do pravosnažnosti presude.

Klub „Kontrast“ posle požara

Klub „Kontrast“ posle požara | Foto: FoNet

 
U stravičnom požaru koji se dogodio 01.aprila 2012.godine živote su izgubili Marina Aničić (25), Zoran Ignjatović (28), Marko Pavlović (29), Renato Vuković (21), Milena Dalmacija (26) i Tamara Miladinović (25), dok su 23. juna su vlasnik lokala, dvojica zakupaca i električar osuđeni na ukupno 30 godina zatvora zbog tragedije u kojoj je stradalo šest mladih ljudi.
Zbog te tragedije vlasnik Alojzije Ganić (70) osuđen je na pet godina zatvora, zakupci Slaviša Stanišić (48) i Dejan Ratković (38) na devet i sedam godina zatvora, dok je električar koji je obavljao popravke u klubu Miroslav Papuga (52) osuđen takođe na devet godina zatvora.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP