Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TOP 10

Neverovatne, ali istinite: Ovo je 10 najluđih priča u 2013. godini!

Autor: Ekipa Alo! | 30.12.2013 - 08:57:00h | Komentara: 0

Listu najluđih priča ste zapravo sastavili vi svojim klikovima na našoj kategoriji Bizar jer smo izdvojili ono što se najviše čitalo na našem portalu u navedenoj konkurenciji. Drž'te se čvrsto, sledi Top 10:

Kako to misliš?!

Planira da spava sa 100 hiljada muškaraca i postaviti rekord

Pobedu u kategoriji "za neverovati" je odnela Poljakinja Ania Lisevska (21), koja je najavila da će pokušati da ostvari nemoguće - imaće seks se sa stotinu hiljada muškaraca!

Da bi u takvom podvigu uspela, podsećamo da će morati da ima polni odnos s trideset muškaraca dnevno sledećih deset godina.

Provalnik u kući zatekao orgije pa je u akciju rado upao i on

Silno vas je zainteresovalo šta je to izveo Hoze Pedro Alves, 39-godišnji kriminalac, koji je ušao u jednu kuću u nameri da je opljačka, pa završio kao učesnik orgija.

 

Prva mračna noć: Mlada je zabunom spavala sa deverom

 

Je li moguće zabunom spavati sa deverom? Jeste ako pitate Kineskinju Huang, koja je ispričala kako je u gluvo doba noći ustala jer je morala obaviti nuždu, pa je pri povratku promašila sobu jer u mrklome mraku nije ništa videla.
Da je spavala sa deverom, shvatila je tek kada je svanulo... (mi joj još uvek ne vjerujemo, op.a.)

Tražila je ulicu na karti, a našla sliku verenika kako je vara

Sve na ovome svetu ima plus i minus, pa tako i naizgled savim nevine internet karte. Marina Voinova (24) tražila je putem panoramskih kamera ulicu u Permu, pa našla ono čemu se najmanje nadala - fotografiju zverenika Aleksandra na kojoj grli svoju bivšu devojku.

 

Spavala je s dečkom najbolje drugarice iz osvete zbog haljine 

Ima li ljudi koji su iz gluposti u stanju izdati najboljeg prijatelja? O, da. Tako je izvesna Popi spavala s dečkom najbolje prijateljice jer ju je ova naterala da ne nose identične haljine na rođendanskoj zabavi.

Vezao posteljinu da pobegne od supruge, pa tresnuo s osmog sprata

U 2013. smo naučili i to da su neki zbog sastanka s prijateljima u stanju da pokušaju da siđu s osmog sprata, ali kroz prozor! Nepoznati Estonac (35) jedva je preživeo pad nakon što ga je supruga osudila na kućni pritvor.

Pacijentkinji pripisao terapiju: Dvaput nedeljno popu** mužu!

Hirurg iz Sakramenta, J. Piter Zegar, pacijentkinji je sugerirao da upražnjava oralni seks kako bi umanjila svoj refleks za povraćanje. Na žalost velike većine muškaraca, ispostavilo se da takva vrsta terapije nije baš uspela.

Pastor uverio vernice da mu iz penisa štrca "sveto mleko"

U suštini nije bilo "sveto mleko", kojim je brazilski evangelistički pastor Valdeci Sobrino Pikanto (59) blagosiljao svoje stado. Da, bilo je ovaca koje su poverovale u to da je njegova sperma sveta.

Stavili na papir i stisnuli ruke: Momci odlučili da dele devojku

U troje je bolje? Ne znamo još, ali bismo svakako voleli da čujemo šta Kenijci Silvester Mvendva i Elijah Kimani imaju danas za reći na tu temu. Naime, njih dvojica su pre nekoliko meseci potpisali ugovor u kojem jasno stoji da će izabranicu svog srca, samohranu majku dvoje blizanaca, deliti u smenama.

Zmija ga je gricnula za 'zmijicu' dok je na šolji vršio nuždu

I za kraj - horor. Nismo očekivali da će vas ovakav naslov privući u tako velikom broju, ali zaista jeste. Možda niste verovali da se i to događa.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP