Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NOVA VLAST U ZAJEČARU IZAŠLA U SUSRET UGROŽENOM SUGRAĐANINU

Ničić pričao bajke bokseru beskućniku!

Autor: E. A. | 08.09.2013 - 07:45:00h | Komentara: 5

Čim ga je odlazeći gradonačelnik u Zaječaru Boško Ničić ostavio na cedilu, bivšem bokserskom šampionu Ljubiši Avrameloviću priskočila je nova vlast.

Morao da se vrati u štalu: Ljubiša Avramelović

Morao da se vrati u štalu: Ljubiša Avramelović

Zbog loših materijalnih uslova ovaj nekada veliki sportista prihvatio je da mu Ničić obezbedi smeštaj i hranu, ali se ispostavilo da je pružena ruka pomoći trajala koliko i slikanje u izbornoj kampanji. Čim je izgubio izbore, Ničić je prestao da plaća, a Avramelović je zbog nagomilanih dugova morao da napusti garsonjeru i vrati se u pregrađenu štalu u kojoj je i živeo.


Ipak, sudbina uglednog sportiste nije ostavila ravnodušnim aktuelnog gradonačelnika Zaječara Velimira Ognjenovića, koji pokušava da trajno reši problem ovog svog sugrađanina.

- Iako je opštinska kasa potpuno prazna, uz nagomilane dugove, Avrameloviću smo obezbedili stalan posao u JKP “Kraljevica”, gde sad radi u mehanizaciji kao pomoćni radnik. Od grada je dobio jednokratnu pomoć od 80.000 dinara, a predsednik Skupštine grada Saša Mirković je lično pomogao sa još 50.000. Ispostavilo se da je Avrameloviću bivša vlast pričala bajke kada mu je obećavala nekakvu montažnu kuću u kompleksu koji bi grad gradio za materijalno ugrožene građane. Međutim, niti je grad obezbedio zemljište niti sredstava za tako nešto, jer mogućnosti za tako nešto još nema - objasnio je gradonačelnik grada u kojem živi čak 37 odsto nezaposlenih.

Boško Ničić

Boško Ničić

Avramelović je od 1979. do 1985. četiri puta bio prvak Srbije u kategoriji papir-muva, dva puta vicešampion Jugoslavije, reprezentativac SFRJ i o njegovom sadašnjem statusu saznalo se tek posle medijskih objava o tome da se izdržava čisteći ulice i živeći u straćari. Posle održavanja lokalnih izbora požalio se da ga je Ničić upotrebio kao papirnu maramicu.


- Bio sam mu potreban dok je trajala kampanja, slikao se sa mnom na televiziji. Kad su prošli izbori, nije me poznavao na ulici - rekao je bivši bokser.
Poslednji komentari
  • Moni Vreme: 08.09.2013 08:16h

    Da ima trunke morala Ničić se više ne bi bavio politikom! Dno dna od čoveka!

  • Dusan Vreme: 08.09.2013 19:10h

    Da li ste ocekivali da citavog zivota Bosko Nicic finansira bivseg boksera. S druge strane taj bivsi bokser je 10 god radio u inostranstvo i gde mu je ustedjevina. I drugi ljudi tesko zive i bez posla su a Avramelovic je zaposljen.

  • Ivana Vreme: 09.09.2013 09:38h

    Dusane, potpuno si u pravu da yaposlen covek nije socijalni slucaj. Dug prema zasluznom sportisti je nesto drugo i to drugacije treba resavati i to ne samo za jednog sportistu. Ovde se radi o posledicama jednog od brojnih trikova Boska Nicica, coveka koji je devet godina Zajecarcima prodavao trikove. To je i logicno, jer drugo nista nije znao. Veliki je problem sto su ti njegovi trikovi bili skupi.

  • Dusan Vreme: 09.09.2013 13:50h

    ivana o kakvim trikovima pricas 18000000din iz budzeta grada za televiziju ciji je vlasnik Sasa Mirkovic, da slavi svoj rodjendan pod izgovorom 118god pivare tri pecena vola, Aca Lukas. ALO

  • Ivana Vreme: 09.09.2013 18:53h

    Dusane, pa i Nicic je davao isto toliko pomenutoj televiziji dok je svirala njegovu muziku. Tada ti to nije smetalo. A ovo oko rodjendana je samar Pivari. Istina, Ace Lukasa je i previse, bez obzira sto je genije za fudbal (kobajagi) ali nije valjda da je Pivara slavila neki privatni rodjendan. To sto si napisao je trik i to prilicno jeftin.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP