Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OLGASIO SE „NJUZ PROFESOR“

„Nije greška, nego trik“

Autor: M. S. P. | 12.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Docent Milan Kocić sa Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu, koji se proslavio nakon vesti da je u svom udžbeniku „Direktni marketing“ naveo citat sa satiričnog portala „Njuz.net“ kao kredibilan izvor, konačno se oglasio u javnosti.

Prof. Milan Kocić

Prof. Milan Kocić

Iako dan ranije nije želeo da komentariše otkud vest „njuzovaca“ u udžbeniku, juče je iznenada izjavio da „nije u pitanju greška, već marketinški trik koji su shvatili najbolji studenti“(?!).


- Moja želja je bila da sjajni studenti, koji znaju šta je marketinški trik, prepoznaju da taj izvor nije akademski, a oni koji nisu baš na pravi način shvatili moju želju da pokušaju da procene šta je to što treba saopštiti na ispitu, a šta ne treba - izjavio je profesor Kocić, dodavši da je upravo slučaj studenta koji je objavio stranicu, a kojeg nije želeo da imenuje zbog njegovog integriteta, „dokazuje da je ova problematika jako interesantna“ i da je „on pomalo naseo“ na taj njegov trik i želju.
Taj je student, rekao je profesor Kocić, ranije položio ispit s ocenom šest. On je, takođe, naveo da u svojoj biografiji nema nijednu mrlju i da u sredu nije davao izjave, jer je bio zaprepašćen „tolikom medijskom ujdurmom“. Prethodno su Studentski parlament i Udruženje studenata Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu izdali saopštenje u kojem su dali bezuslovnu podršku profesoru Kociću.
Poslednji komentari
  • komisija Vreme: 13.07.2013 02:17h

    Covek,ima govornu manu...jedan!Motorika mu je ugrozena ..dva....Juce naletim na njega na TV u neznajuci ni ko ni sta i promenim program,jer ne znam ni o cemu prica,a ne zna ni on sto je jos gore..a pri tom neko mora da ga slusa.Auuuuuuu,sta se kod nas zapatilo,pa jace i od Farme.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP