Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NEPOŽELJAN NA SAHRANI LJILJANE I IVANKE ĐUKIĆ

„Niko ne pita kako je Teodorinoj deci!“

Autor: J. P. - E. S. | 18.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Na Novom groblju u Beogradu juče su kremirane Ljiljana (61) i Ivanka (90) Đukić, koje je početkom meseca satarom na spavanju ubila njihova ćerka i unuka - glumica Teodora Viktorović (39).

Borislav i Teodora imaju ćerkicu i sina

Borislav i Teodora imaju ćerkicu i sina

Kaje se zbog zločina


Kako „Alo!“ saznaje, Teodora Viktorović (39) ne pravi nikakve probleme u zatvorskoj bolnici, gde je i odmah smeštena nakon dvostrukog ubistva. Svima priča da se kaje zbog ubistva, da su je alkohol i droga na to naterali i da joj je veoma žao bake i majke.

Poslednju počast svirepo ubijenim ženama juče je odalo 30 najbližih prijatelja i rođaka. Među njima nije bio Teodorin nevenčani suprug Borislav Stamenkov (39), koga o sahrani niko nije ni obavestio.


- Jedva sam došao do broja telefona Ivankine sestre Ljubinke i brzo sam se pokajao što sam je pozvao. Nije htela da mi kaže kada je sahrana niti da pita za praunučiće. Od vas čujem da su kremirane i žao mi je što nisam bio tamo. Obe sam voleo i poštovao - priča za „Alo!“ Borislav.

Borislav Stamenkov

Borislav Stamenkov

 
- Verujte mi, od trenutka kada je Teodora ubila babu i majku, niko od njene rodbine nije sa mnom kontaktirao. Njih ne zanima kako su deca niti da li im nešto treba. Deca nisu ništa kriva. Stan je još zapečaćen i tamo nam je sve. Trudim se da deci ništa ne fali - kaže on i dodaje da ni Teodorina tetka, glumica Olivera Viktorović, nije pozvala da se raspita za decu čija je majka u zatvoru.

Ljiljana i Ivanka juče kremirane

Ljiljana i Ivanka juče kremirane | Foto: Zoran Ilić


- Čak i kada šetam sa decom, ona samo okrene glavu da ih ne vidi. Ni meni se čak ne javlja. Znam da Teodora sa Oliverom nije govorila, ali to nije razlog da ni ona ne pozove da pita za decu - objašnjava Borislav.
Svoju nevenčanu suprugu, sa kojom ima dvoje dece, Borislav nije video od ubistva i neće je videti dok se istraga ne završi.

- Bio sam da joj odnesem paket i uplatim novac u kantini. Verujem da joj deca nedostaju i da bi volela da ih vidi - priča Borislav i kaže da ni danas ne zna šta je Teodoru navelo na dvostruko ubistvo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP