Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ŽENA TRAGIČNO NASTRADALOG BICIKLISTE

Niko ne zna kako je moj Bojan pao!

Autor: Alo.rs | 28.07.2015 - 00:02:00h | Komentara: 2

Milica Tanasković, supruga bicikliste Bojana Terzića, koji je priminuo 24. jula u Italiji od povreda zadobijenih prilikom pada sa bicikla kaže da ne može da veruje da njenog supruga više nema.

Bojan Terzić

Bojan Terzić tragično nastradao u Italiji

Bojan, koji je bio vrhunski sportista, tragično je nastradao kada je krenuo u obilazak okoline grada Birmino.

On je u Italiju otišao s trojicom prijatelja, a na put ga je ispratila supruga, sa kojom ima dvoje male dece. Pred polazak su se čak i slikali ispred kuće.

- Ni sanjala nisam da se neće vratiti. Ne znam kako se nesreća dogodila. On je bio izuzetan biciklista, kaže Milica za "Naše novine" dodajući da očevidaca same nesreće nije bilo.

- Jedina osoba koja je videla kako pada s bicikla je njegov prijatelj koji je išao iza njega pedesetak metara. Rekao je da je odjednom preleteo bicikl i pao, kaže Milica ističući da je za Bojana bio koban udarac glavom o tlo.

Iako je imao kompletnu opremu, udario je delom glave koji kaciga nije pokrivala i automatski je upao u komu. Iako su lekari brzo reagovali, Bojanu nije bilo spasa.

- Helikopterom su brzo stigli na mesto nesreće i tada je imao blag dah. Stavili su ga na aparate i operisali. Od posledica pada zadobio je krvarenja i hematom na mozgu. Zbog toga su morali da mu otvaraju glavu jer je mozak počeo da otiče. Kada sam stigla u bolnicu, rekli su mi da nema šanse da preživi i tada su ga isključili sa aparata, kaže Milica.

Bojanov prijatelj Nenad Ilić kaže da niko ne zna šta se dogodilo. On kaže da su zastali da slikaju vodopade, a da je Bojan produžio napred nekih stotinak metara.

- Prošao je jednu devojku na biciklu i nastavio dalje. Drug koji je išao ispred mene mi je tek danas, kada se sabrao od stresa ispričao šta je video. Kaže da je Bojan pustio ruke i potom ih brzo vratio na volan. Nekoliko trenutaka kasnije se videlo kako preleće preko volana i pada, rekao je Nenad.

Poslednji komentari
  • Milica Vreme: 28.07.2015 06:11h

    Velika tragedija ,bolji covek u Mladenovcu nije postojako ,nikada se nikom nije zamerio ,niko ruznu rec nema da kaze o njemu ,kao dete ostao bey oba roditelja, svakome ucinio i vise nego sto je moglo iako nije poznavao tog nekog ....TUGA

  • dejan Vreme: 29.07.2015 09:22h

    Ahahahaha tuzba svih koji su uplatili tiket u ovom kolu pred medjunarodnim sudom u strazburu u ovo ni moje dete od devet godina ne bi poverovalo

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP