Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

INCIDENT U LONDONU

Nikola Sandulović upao sa advokaticom na Vučićevo predavanje! (VIDEO)

Autor: blic.rs | 27.10.2014 - 20:46:00h | Komentara: 9

Predavanje premijera Aleksandra Vučića u amfiteatru Londonske škole ekonomije prekinuo je Nikola Sandulović, koji se predstavio kao predsednik Republikanske partije i savetnik Zorana Đinđića.

Sandulović je sa svojom advokaticom, koja je sedela kraj njega, pokušao da polemiše sa Vučićem dok je u ruci držao nekakav disk. Prekidan smehom iz publike, na srpskom jeziku je rekao kako su izbori bili neregularni. Njegova advokatica je potom povišenim tonom izjavila kako je Vučić "pretio Sanduloviću".

Nikola Sandulović

Nikola Sandulović | Foto: Mitar Mitrović

Vučić je odgovorio da Sandulović nikada nije bio asistent Zorana Đinđića, kako se predstavlja.

- Dragi prijatelji, mogu da kažem da je ovo izvanredan politički poklon za mene. Cela Srbija zna ko je ovaj čovek - rekao je Vučić.

Sandulović je nekada radio u obezbeđenju premijera Zorana Đinđića. Sanduloviću je 2010. godine u Zemunu postavljena bomba pod automobil. On je povređen eksploziji i detonacija ga je izbacila iz automobila, dok su trojica njegovih prijatelja lakše povređeni. Tada je izjavljivao da iza napada stoji "golubarska mafija".

Poslednji komentari
  • Miroslav Nikolic Vreme: 28.10.2014 09:27h

    Zar onaj koji se sa vecinskom kamarilom u NS usudjuje da penzionerima otima deo penzije kao stecene licne imovine, krsi clan 58. Ustava i predlaze NS da usvoji jedan monstrumski, u svemu neustavan zakon, da drzi nekome predavanja o uspesnom ekonomskom poslovanju. Pa on da to ume da radi on bi nasao mnoge druge metode kojima bi resio pitanje deficita srpskog budzeta, a ne bi posezao za imovinom penzionera, jer i "luda Radmila" bi umela da resava takva pitanja uskracivanjem stecenih i zakonom priznatih prava, tj. zavlacenjem ruku u dzepove penzionera.

  • Vesna Starcevic Vreme: 28.10.2014 10:17h

    Cim se ovakvim ispadima, izrazavaju ljudi sumnjivog morala i mracnih ciljeva, dobar je pokazatelj da su premijer i Srbija na dobrom putu .

  • Mira Radovanovic Vreme: 28.10.2014 12:20h

    Bilo bi zanimljivo da se otkrije ko stoji iza njega, jel to jos jedan bezuspesan pokusaj tajkuna da uzdrmaju premijera i njegov put ka oporavku Srbije.

  • maca Vreme: 28.10.2014 13:16h

    Boze me sacuvaj ludaka pa da je bio dobar covek on prvo nebi imao posla sa mafijom a drugo sto se tice obezbedjenja svi znamo da je bilo dobro nas premijer DJindjic bi bio ziv eto samo toliko o coveku koji je upao na predavanje u londonu sramota :(

  • Rea Vreme: 28.10.2014 14:15h

    Luda Radmila,bas tako.Slazem se sa vama,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP