Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OČEKUJE DALJI RAST SNS

Nikolić: Nikad neću biti u sukobu sa Vučićem! On mi je politički sin!

Autor: Tanjug | 17.10.2013 - 10:07:00h | Komentara: 2

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da nije i da nikad neće biti u sukobu sa prvim potpredsednikom Vlade i predsednikom Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandrom Vučićem, kao i da očekuje dalji rast SNS.

Vučić i Nikolić

Vučić i Nikolić | Foto: FoNet

"Imam dva biološka sina i jednog političkog sina - Aleksandar Vučić. Nikad, dok sam živ neće biti sukoba, a može uvek da mi kaže sve što misli i ja njemu, takođe", rekao je Nikolić gostujući sinoć na RTS-u.


Upitan da li ima sukoba u SNS, Nikolić je rekao da se "nešto kuva između drugih stranaka, a da bi opravdanje našli za to ako bi postojao sukob između Vučića i Nikolića".

Nikolić je rekao da je Vladimir Cvijan uradio nešto što on kao predsednik stranke ne bi dozvolio, a to je da je izneo svoje nezadovoljstvo strankom javno, pre nego što je upoznao SNS sa svojim stavom.

Nikolić je rekao da je njegov stariji sin Radomir, koji je predsednik Izvršnog odbora SNS-a, na pitanje da li u SNS-u ima sukoba između kadrova Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića najbolje odgovorio: 'Dobro je da sam ja tu, Tomislavu Nikoliću sam sin, Aleksandru Vučiću sam predsednik IO".

Nikolić je rekao da SNS, stranka koju je osnovao i koju je pre 500 dana, kada je zamrzao svoj status nazvao "detetom", još raste, da još nije dostigla svoj vrh i da je ponosan na stranku "u kojoj mu je srce".

"Ne činim ništa sa svoje funkcije da stranka bude uspešnija, ali nemojte da ocekujete ni da je sprečavam da ide dalje", rekao je Nikolić i dodao da je na njegovoj ideji, koju je sproveo u SNS, okupila građane i da tu ideju sad nosi i Vučić.

Predsednik je rekao i da ga ne treba pitati ko mu je bliži, Vučić ili premijer Ivica Dačić, čije pristupe je ocenio kao "dve različite škole", a da on smatra da narodu treba odgovorno reći kakva je situacija, da ga ne treba ni plašiti ni razaoružati da misli da je sve u redu.
Poslednji komentari
  • национале Vreme: 17.10.2013 11:12h

    Па био си и политички брат са Шешељом?! Једном издајник,увек издајник!

  • сабирни центар Vreme: 17.10.2013 12:33h

    Пре би се рекло "политички ТАТА"

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP