Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ČISTKA U MUP-U

Nikolić: Nisam zadovoljan borbom protiv kriminala u policiji, potrebne su reforme!

Autor: Agencije | 20.06.2014 - 10:22:00h | Komentara: 3

- Potrebno je da se nastave reforme započete u policiji. Ono čime nisam zadovoljan je borba protiv kriminala u samoj policiji i protiv narko dilera, a u toj borbi nisu postignuti gotovo nikakvi rezultati - rekao je predsednik Srbije.

Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić / Foto: Oliver Bunić

Tomislav Nikolić / Foto: Oliver Bunić

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nakon sastanka sa premijerom Aleksandrom Vučićem i ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem o stanju u srpskoj policiji da nije zadovoljan reformama i borbi protiv kriminala u samoj policiji!

- Napredak Srbije i bolji život građana nisu mogući bez temelja društva u kojoj nema kriminala. Tu politiku Vlade sam podržavao inastavću da je podržavam. Potrebno je da se nastave reforme započete u policiji. Ono čime nisam zadovoljan je borba protiv kriminala u samoj policiji i protiv narko dilera, a u toj borbi nisu postignuti gotovo nikakvi rezultati – rekao je Nikolić a preneo Telegraf.rs

- Mora da bude potpuno jasno koga je narod birao da se bavi politikom, a koga da čuva red i mir – dodao je on.

Podsetimo premijer Vučić i ministar Stefanović došli su u ranim jutarnjim časovima u zgradu Predsedništva Srbije na Andrićevom vencu kako bi sa Tomislavom Nikolićem razgovarali o stanju u srpskoj policiji.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić juče je najavio da će država u najhitnijem roku odgovoriti na sve udarce i pokazati da niko nije jači od nje!
 

Poslednji komentari
  • toks Vreme: 20.06.2014 12:02h

    Kome ovaj prica o kriminalu,napunio se kao brod,od cega?Od postenja?Pa sto ja nemam od postenja milione nego cekam da mi iseku struju.

  • jaca Vreme: 20.06.2014 12:36h

    Pa kako sad ovo?! Tokom izborne kampanje su nas bombardovali spektakularnim rezultatima u borbi protiv kriminala?! Od kada je maloletni premijerov mali uzivao na splavu u ranim jutarnjim satima, policija postade najgori sloj drustva?! Pa evo vec 3 godine su u vlasti, a nista ne funkcionise. Jedino sto belezi napredak je nas javni dug. Svakim danom sve veci. Mashala!

  • dara Vreme: 21.06.2014 07:12h

    pa smeni prvog borca protiv kriminala i korupcije.smenio bi ga da smes od mafije,dok je on na celu borbe mafija je mirna.kobajaga ce smeniti "generale"

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP