Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SAOPŠTENJE IZ VATIKANA

Nikolić se rukovao sa Tačijem! (VIDEO)

Autor: Beta | 21.03.2013 - 08:54:00h | Komentara: 15

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rukovao se s kosovskim premijerom Hašimom Tačijem, prilikom jučerašnjeg ustoličenja pape Franje u Vatikanu, saopštilo je danas Predsedništvo Srbije.

Rukovanje Tači - Nikolić

Nikolić se rukovao sa Tačijem!

"Protokolarnom komunikacijom s Tačijem, predsednik Srbije iskazao je podršku pregovorima koje predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić vodi s predstavnikom privremenih institucija iz Prištine", piše u saopštenju da je rekla Nikolićeva savetnica Stanislava Pak Stanković.

nikolić

Nikolić se protokolarno rukovao i sa papom | Foto: FoNet

ff

Hašim Tači na inauguraciji pape Franje | Foto: AP

U saopštenju se dodaje da Tači nije jedini s kim se Nikolić "protokolarno rukovao", nego i s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, predsednikom Hrvatske Ivom Josipovićem, predsednicima Čilea, Slovačke, Rumunije, Bugarske, Makedonije i s premijerom Crne Gore.

Pogledajte šta nekada govorio Tomislav Nikolić o rukovanju sa Tačijem!

Poslednji komentari
  • Aleksao Vreme: 20.03.2013 17:52h

    Ako je to istina,nije mu trebalo dugo da pokaze pravo lice.Srbi kazu "daj mu vlast da mu vidis cast",a cast je gospodin predsednik izgleda sahranio na nekom od grobalja na kojima je upravljao!!!

  • marsovac Vreme: 20.03.2013 18:46h

    DOSLA MACA NA VRATANCA, PLJUVALI SU TADICA KAD SE RUKOVAO SA TACIJEM A ONI CE JOS MALO DA SE LJUBE SA NJIM. STO JE NAJ GORE PRODACE KOSOVO I METOHIJU, ZARAD ULASKA U NEBULOZNU EVROPU! STA JE U TOJ VELIKOJ ZAJEDNICI DOBRO???????? STA CE NAM EVROPA?????? DA BI IMALI PRAJD, PA SRBIJA JE PUNA PE..RA!!!!!!!!

  • Pistaljka Vreme: 20.03.2013 20:34h

    Sasvim je logicno da se predsednik Srbije Tomislav Nikolic na ustolicenju Pape pozdravi sa svim gostima. Jer da to nije ucinio obrusio bi se ceo svet, eto predsednik Drzave koji zeli da svoju zemlju uvede u EU nije civilizovan. Pa predhodni predsednik Tadic se nekoliko puta rukovao sa Tacijem pa nikom nista.

  • Dejan Vreme: 20.03.2013 20:43h

    Nikolić je inače neverovatno dobar prijatelj i Mila Djukanovića, kojem je u nedavnoj poseti Crnoj Gori na opšte zaprepašćenje dao podršku u borbi protiv prosrpske opozicije!!!! To lako možete proveriti kod crnogorske opozicijekoja još ne može da poveruje šta se desilo. Veoma je moguće da je istinita priča da je Milo Djukanović finansirao predizbornu kampanju SNS-a, u zamenu za neometan rad njegove firme Srbija-Nikl, koja će otrovati Srbiju!

  • Bata Vreme: 20.03.2013 21:24h

    Potez predsednika Nikolica je bez ikakvog moralnog nacela. On nema pravo na pruzanje ruke Vatikanskim glavesinama, koje su ojadile Srbe tokom istorije. Dobri odnosi i slicne izjave, kao opravdanje su krajnje degutantne

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP