Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NA KUBI ČITAVA SVITA

Nikolić u Havanu poveo Dragicu i još 13 ljudi!

Autor: Alo.rs | 19.05.2015 - 23:06:00h | Komentara: 7

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić otputovao je na Kubu, a na tu egzotičnu destinaciju, osim supruge Dragice poveo je svitu od čak 13 ljudi.

Tomislav Nikolić

Tomislav Nikolić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Na putešestvije sa bračnim parom Nikolić pošli su, između ostalog i savetnici Stanislava Pak i Ivan Mrkić, a samo avionske karte i dnevnice za ovo putešestvije koštaju građane Srbije blizu 30.000 evra, piše "Kurir".

Nikolića su, kako je zvanično saopšteno, u Havani dočekali pomoćnik ministra spoljnih poslova Roelio Sijera Dijas.

Prva dama Dragica Nikolić, kako su naveli, posetila je bolnicu i školu, gde je donirala opremu za bebe i laptopove.

Od kubanskih vlasti, Nikolić je dobio odlikovanje "Hose Marti" za doprinos svetskom miru, obrazovanju, kulturi i nauci.

Podsetimo, predsednik je i ranije imao običaj da vodi čitavu svitu na putovanja, pa je tako u septembru prošle godine u Njujork vodio i snajku Milicu.

Poslednji komentari
  • LJubinka Vreme: 20.05.2015 03:42h

    Bravo predsednice,kada smo placali onom mrtvom na Dedinju,i sto i dan danas placamo,a sto nebi tebi posle toliko godina camovanja u TITOISTICKOM rezimu.Znamo mi kako smo ziveli.Zato uradi sve sto mislis daje najbolje.

  • mile Vreme: 20.05.2015 05:42h

    SRAMOTA.TAKAV COVEK KOJI SE RAZBACUJE DRZAVNIM PARAMA , NIJE MU MESTO TU GDE JE. ZASTO JE POVEO DRAGICU.DA SE BACA NA GRUDI NEKOJ SAVETNICI SA KUBE. MNOGO RUZNMO.NIMALO DIPLOMATCKE TAKTIKE. ZASTO JE POVEO STANISLAVBU, VEROVATNO SU JOJ TO POSLEDNJA PUTESESTVIJA.GOSPODIN LONCAR JE STAJAO PO STRANI I POSMATRAO LAKRDIJU . STRASNO. BACITI 30000 EURA . DA LI JE PONEO RAKIJU.

  • ... Sram ga bilo! Vreme: 20.05.2015 06:02h

    Neverovatno koliko jedan državnik ARČI NARODNE PARE KAO NIKO U SVETU ZA ban badava. Ko ne bi posetio prelepu državu kao što je Kuba . NJemu se ukzala prilika i on to obilato koristi na nesreću svog Naroda i još koga je sve poveo -SRAM GA BILO!!! Nek pogleda malinare u ivanjičkom kraju, narod plače ko mala dete, grad im je uništio sve. Da li dotični pročita nekada naše komentare, šta narod misli koji ga je izabrao, a on i dalje tera svoje. on i njegova tza ,,prva dama,, DOKLE ĆEŠ PRESEDNIČE DA PLJAČKAŠ SOPSTVENI NAROD!!!!!!!????? NAČISTO SI GA URNISAO.

  • mile Vreme: 20.05.2015 08:08h

    BAS LEPO TREBA U VELIKOM SIROMASTVU SRBIJE, DA SE BASKARE.I DA POTROSE 30OOO EURA. ZASTO JE OTISAO KADA GA GLAVNI NIJE PRIMIO , FIDEL KASTRO A NJEGA JE ODLIKOVAO. KAKVE GLUPOSTI RADI OVAJ NAS PREDSEDNIK. GADI MI SE DA GA SLUSAM, GLEDAM. VUCIC UPORNO RADI , STEDI, MISLI O DRZAVI, OVAJ SA FAMILIJOM TROSI I UNISTAVA SVE.

  • Milan Vreme: 20.05.2015 14:27h

    Posle njegovog ,svakog govora ,ja se zastidim i pitam se da li smo mi stvarno normalan narod?Pa da hocemo ,kao nacija ,sami sebi da napravimo stetu,ne bismo tako dobro to uradili.Gospodina uopste ne krivim,to je njegov domet ,za sve ostalo smo MI krivi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP