Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PREDSEDNIK NE HAJE ZA PREPORUKU PREMIJERA DA SE LETUJE U NAŠOJ ZEMLJI

Nikolićima Turska draža od Srbije?

Autor: S. Vojinović - I. Kljajić | 22.06.2015 - 15:31:00h | Komentara: 9

Predsednik Republike Tomislav Nikolić po svemu sudeći neće ni ove godine letovati u „zemlji svetskih prvaka“, saznaje „Alo!“. Nikolić i njegova supruga Dragica ne samo da se oglušuju o preporuku premijera Aleksandra Vučića, koji je lično poveo kampanju da se letuje u Srbiji, već direktno miniraju njegove napore time što su se i ove godine odlučili za luksuzni rizort u Turskoj!

Tomislav i Dragica nežnost iskazuju na svakom koraku

Tomislav i Dragica nežnost iskazuju na svakom koraku | Foto: Goran Srdanov

- Taj odmor se uveliko planira i Nikolićeve predsedničke obaveze se pažljivo zakazuju kako ne bi poremetile godišnji odmor. Istina, Tomi se nešto i ne ide, on bi pre da nekoliko dana na miru uživa u svežem vazduhu Bajčetine, ali Dragica insistira da makar na dve nedelje otputuju u Bodrum ili Belek.

Žena vodi glavnu reč


A da Dragica vodi glavnu reč u kući kada je i godišnji odmor u pitanju govori njihovo letovanje u Beleku u avgustu 2013. godine, Naime, i tada je navodno Toma hteo u rodnu Bajčetinu, ali ga je supruga „ubedila da će im prijati mala promena, te je on popustio“.

Smatra da su zaslužili odmor - priča za „Alo!“ izvor blizak porodici Nikolić.
U Predsedništvu Srbije i dalje odbijaju da sarađuju sa našom redakcijom. Ni posle pet dana, „Alo!“ nije dobio odgovore na zvaničan zahtev u kojem smo pitali kabinet kada predsednik Nikolić planira da koristi godišnji odmor i gde će ga provesti.

Poznato je da se predsednički par već nekoliko godina unazad brčka po Turskoj. Prošle godine, u Bodrumu su se odmarali od 9. avgusta. Oni su do ekskluzivnog letovališta odleteli specijalizovanim državnim avionom, što je prema pisanju medija, građane Srbije koštalo oko 15.000 evra. To su samo troškovi avio-prevoza do letovališta i nazad, dok letovanje u nekom od bolje kategorisanih hotela u Bodrumu košta od 1.000 do 1.500 evra po osobi u dvokrevetnoj sobi.

Hoće li ovako i gospu Dragicu masirati

Hoće li ovako i gospu Dragicu masirati

Tada je novinarima na Andrićevom vencu rečeno da je predsednikov raspored za avgust toliko gust da će jedva uspeti da ugrabi vikend i ode do Bajčetine, Nikolići su u Bodrumu proveli čak deset dana! Zanimljivo je da je predsednik Srbije tada sa plaže saopštenjima delio lekcije da se stambeni i javni objekti oštećeni u poplavama po Obrenovcu i drugim mestima moraju što brže rekonstruisati!

Umesto da uživa u rodnoj Bajčetini, predsednički par se sprema na luksuzni odmor

Umesto da uživa u rodnoj Bajčetini, predsednički par se sprema na luksuzni odmor

Za 11 dana mora - 5.400 evra!
 

Nikolići će i ove godine potrošiti pravo bogatstvo u Turskoj. Predsednik Srbije će morati da iskešira oko 450.000 dinara (3.700 evra) za 11 noćenja u, na primer, “Vera Miramar Resortu”, jednom od brojnih koji se nude u Bodrumu, ili 650.000 dinara (5.400 evra) u još luksuznijem “Ersan Resort & Spa”. U Beleku su cene letovanja još paprenije i Nikoliće bi aranžman mogao da košta čak i više od milion dinara!

Poslednji komentari
  • SNS Vreme: 22.06.2015 15:51h

    Živeo predsednik

  • Aleksa Vreme: 22.06.2015 16:50h

    Jes' otmena prva dama. Vidi joj stava, cvika i najlonki.

  • jeca Vreme: 22.06.2015 17:15h

    Jao stvarno ste kvarni,kada Vučić kaže letujte u Srbiji komentarišete,ismevate,ako Nikolici idu van Srbije opet ne valja,jeste da je narodu teško ugoditi ali stvarno smo najgori a da smo na njihovom mestu bili bi još gori posebno ti što najviše komentarišu.

  • alek Vreme: 22.06.2015 17:25h

    eto dokaza kako saradjuje sa Predsednikom Vlade i koliko postuje stavove Vlade. Misliom da im je dogorelo , da trteba sto pre da se pomeri ili da pomeri zenu da mu ne komanduje nakaradno stro moze da ga kosta funkcije.

  • djordje Vreme: 22.06.2015 17:36h

    da bi mogao da se providi, morao je prvo da sedi na stiroporu kako bi sludeo narod I isplatilo se sedi mu na grbaci

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP