Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PREDSEDNIK SRBIJE NA DAN DRŽAVNOSTI PUNI 63 GODINE

Nikoliću niko da poželi drugi mandat!

Autor: Damira Ramadani | 15.02.2015 - 09:25:00h | Komentara: 5

Predsednik Tomislav Nikolić 15. februara puni 63 godine i ima dupli razlog da nazdravi „tomovačom“. To nije zbog toga što njegovu suprugu Dragicu skoro mesec dana nismo uspeli da „upecamo“ u nekoj preskupoj odevnoj kombinaciji niti što njegova razigrana savetnica Stanislava Pak slavi u emisijama uz iće i piće, već zato što je rođen na Dan državnosti.

Tomislav Nikolić

"Što niko ne zaželi da na istoj poziciji slavim i nekoliko narednih rođendana?!: Tomislav Nikolić | Foto: Miloš Perić

Jedan od prvih koji će imati priliku da lično predsedniku čestita, i rođendan i praznik, biće ministar odbrane Bratislav Gašić.


- Čestitaću mu u nedelju kada budemo zajedno na polaganju venaca, a poželeću mu dobro zdravlje - rekao je Gašić za „Alo!“.

Ništa manje značajna čestitka stići će i od njegovog prijatelja Igora Bečića, potpredsednika Skupštine Srbije.

Bratislav Gašić

Prvi će da mu čestita rođendan: Bratislav Gašić

Momovača je jača

Poslanik PUPS-a Momo Čolaković će predsedniku za rođendan pokloniti rakiju koju sam proizvodi, čisto da mu pokaže da je bolja od njegove rakije.
- Sa predsednikom Tomislavom Nikolićem vezuje me lepa saradnja još iz vremena kada je on bio narodni poslanik. Rođendan ću mu čestitati, a na poklon ću mu dati rakiju, koja je bolja od njegove Tomovače, a ja je proizvodim - pohvalio nam se Čolaković.

- Dobio sam poziv za prijem kod predsednika Republike, on je moj lični prijatelj. Poželeću mu prvenstveno dobro zdravlje, za njega i njegovu porodicu, zatim da i dalje nastavi da štiti integritet Srbije i pružiću mu punu podršku da, zajedno sa premijerom Aleksandrom Vučićem, radi na podizanju kvaliteta života naših građana - istakao je Bečić.

Da je rođendan intimna stvar objasnio nam je šef poslaničke grupe naprednjaka Zoran Babić, ali ni on neće propustiti priliku da šefu države čestita ovaj „dupli praznik“.

- Predsedniku Nikoliću čestitaću Dan državnosti. Svakako ću mu poželeti dobro zdravlje, sreću i uspeh u poslu - rekao je Babić.

Tako ćemo  dok se ne  promeni  zakon:  Čolaković  (PUPS)

Pokloniće mu rakiju: Momo Čolaković | Foto: Đorđe Kojadinović

Prva konkretna čestitka, doduše, političke prirode, stigla je od poslanika Srpske napredne stranke Momira Stojanovića. Umesto konkretnog poklona, Stojanović je istakao da on Nikoliću svaki dan poklanja poverenje.

Kandidat broj 3:  Zoran Babić

Intimno će čestitati dvostruki praznik: Zoran Babić | Foto: RAS

- Poželeo bih mu, uz dobro zdravlje, da se sa premijerom aktivno uključi u pronalaženju mnogo boljih i sposobnijih kadrova za rukovodeće funkcije u državi, jer kadrovi su ključ uspeha - bio je jasan Stojanović.

Venci za sećanje
Srbija u nedelju nizom manifestacija obeležava Dan državnosti, u spomen na dan kada je na zboru u Orašcu 1804. podignut Prvi srpski ustanak, i dan kada je u Kragujevcu 1835. donet Sretenjski ustav. Predsednik Tomislav Nikolić položiće vence na Spomenik neznanom junaku na Avali i dodeliti odlikovanja. On će zatim prisustvovati otkrivanju spomen-obeležja Oko sokolovo u Domu Vojske Srbije, a uveče će biti domaćin svečanog prijema. Pre odlaska u Zagreb na inauguraciju predsednice Hrvatske, premijer Aleksandar Vučić će u nedelju rano ujutru položiti venac na spomenik Dimitriju Davidoviću, tvorcu Sretenjskog ustava, na Zemunskom keju. Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković položiće venac na sarkofag vožda Karađorđa u Crkvi Svetog Đorđa na Oplencu.

Poslednji komentari
  • nesa Vreme: 15.02.2015 12:01h

    Zelim mu srecan rodjendan pod uslovom da se skloni sto pre odatle jer i ovo sto je bio mnogo je bio

  • mika Vreme: 15.02.2015 13:14h

    Dosta mu je dve godine.

  • Ogi Vreme: 15.02.2015 13:19h

    Posle toliko gafova, afere oko diplome, afere oko žene , nepotizma (sin mu je gradonačelnik Kragujevca) izjavljuje da bi voleo da bude predsednik još jedan mandate!....Mene je sramota na njegov red...

  • Djura_cenzura Vreme: 15.02.2015 13:29h

    Ovaj ALO u III smene pljuje i cenzurise. Odmorite malo braco "srbi".

  • realni Vreme: 16.02.2015 20:26h

    Citam i ne verujem. Divim se onima koji ocigledno nisu ni procitali teks, a komentarisu, u zelji da odbrane "strucnjaka". Gispodune Feniks 1&2, procirajte bolje tekst, majka i otac su dosli na razgovor, i izbaceni su u afektu od "proevropske barabe" , koja uzgred sem licne izjave da ce postici rezultat za 15 dana, valjda zbog zabrane rada nije ni vodila tretman. Neuspeh je rezultat rada njegove zene, kvazi logipeda. Navedeni strucnjak ,kako ga naziva gosn'Feniks, je samo osvedocena baraba, bivsi bokser, koji bruka profesiju, vara i otima novac i verovatno ponekad sparinguje sa Vama G-dine Feniksu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP