Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PREDSEDNIK NA KUBI

Nikoliću uručeno najviše odlikovanje!

Autor: Srna | 19.05.2015 - 14:27:00h | Komentara: 3

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, koji boravi u dvodnevnoj poseti Kubi, odlikovan je danas sa najvišim odlikovanjem "Hose Marti" koji se dodeljuje za doprinos svetskom miru, obrazovanju, kulturi i nauci.

Tomislav Nikolić

Tomislav Nikolić | Foto: Profimedia

 
Tim ordenom su u 2014. godini odlikovani predsednik Rusije Vladimir Putin i Kine Si Đinping, a predsedniku Srbije će orden biti uručen na zvaničnoj ceremoniji, saopšteno je iz kabineta predsednika.
Predsednik Srbije se na početku posete Kubi sastao sa pomoćnikom ministra spoljnih poslova Rohelio Siera Diasom, koji je istakao da će visok stepen saradnje dve zemlje posetom Nikolića dobiti novu dimenziju.
Poslednji komentari
  • Goran BG Vreme: 19.05.2015 17:31h

    Tomo ostani tamo, možda bi ti i priznali diplomu.

  • ...Nema šešir... Vreme: 19.05.2015 18:39h

    Dele odlikovanja jedan drugome... neznakm po kojoj zasluzi, koja je svrha te parodije. Pre par dana rekoh da da odlazi u tu daleku ostrvsku državu bez ikakvog povoda, tj da se šiljka. Koju mi saradnju imamo bilo koje veste sa tako dalekom državom . Elem, ako je dobio poziv, ljubazno je to trebalo da odbije jer su NJEGOVI PREDHODNICI A BOGAMI I ON DOTERALI SVOJ NAROD NA IVICI BEDE, tj da mu je zemlja u bankrotstvu, a on troši Narodne para samo tako... PROIZVOĐAČI MALINA u Ivanjičkom kraju (procenjena šteta na 10 mil. evra ) KUKAJU NAD SUDBINOM ŠTA IH JE ZADESILO, TJ SAV TRUD OKO MALINA IM JE SVE U TRANU UNIŠTIO GRAD A DA PRI TOM NIJE ISPALJENA NIJEDNA PROTIV- GRADNA RAKETA. Pa Predsedniče ako si patriota te NARODNE pare što si spiskao za ban badava, sto puta je bilo bolje i delotvornije da si pomogao svom Narodu . Ali boli tebe i ostale za Narod...

  • Dr Iggyy Vreme: 20.05.2015 11:15h

    Председник Томислав Николић је поделио значајним и мало значајним , познатим и мало познатим личностима орденје.Најзад и Тома доби орден за науку, образовање и културу на Куби. Ајде оспорите му диплому. Председниче поштено залиј орден "томовачом", а не текилом! Доста си га чекао.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP