Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

GAŠIĆ:

Nisam bio keramičar, nego baštovan!

Autor: M. K. | 05.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 6

Misterija je konačno rešena! Iako se već dugo priča da u Vladi Srbije sedi keramičar, istina je potpuno drugačija, a nju je na videlo izneo upravo ministar odbrane Bratislav Gašić.

Bratislav Gašić

Bratislav Gašić | Foto: Vesna Lalić

Upitan da li ga dotiču prozivke da je keramičar, Gašić je naveo da je to časno zanimanje, a zatim objasnio da su te priče počele kada se na internetu pojavila njegova lažna pristupnica SRS-u, čiji član, kako tvrdi, nikada nije bio, a u kojoj je pisalo da ima SSS, zanimanje - keramičar. On je naveo i da zna ko ju je falsifikovao, a prema saznanjima „Alo!“ reč je o Gašićevom partijskom kolegi iz SNS-a.


- Posle toga su neki opozicioni lideri, veliki naučnici, pričali u Skupštini o tome i vezivali se za period od mojih 15 radnih dana u državnoj firmi - u „Trajalu“. Ali nisam bio keramičar, nego baštovan. Imao sam zvanje građevinskog tehničara. Moj otac je bio jedan od direktora „Trajala“ i ovako mi je rekao: „Hoćeš da se ženiš, ja neću da plaćam tri studenta - brata, tvoju suprugu i tebe. Izvoli u fabriku i radi...“ U međuvremenu sam završio Ekonomski fakultet u Nišu - naveo je Gašić u intervjuu za „Nedeljnik“. On je na kraju upitao: “A šta su uradili ti političari koji me napadaju?”.
Poslednji komentari
  • Bata Niš Vreme: 05.06.2015 08:46h

    Šta je bio ili šta je, nije važno.Važno je da ga je na mesto ministra vojske Vučić postavio ne zbog stručnosti već kao svog poltrona.

  • milun Vreme: 05.06.2015 09:56h

    Ma bio si ekonomista all od 45. godine!

  • Zoki Vreme: 05.06.2015 10:22h

    Zavrsio za 15 dana?

  • Bane Vreme: 05.06.2015 11:48h

    Gospodin Gasic je poznati Krusevljanin i vazi za izuzetno vrednog coveka. Imao je firmu Santos koja je bila uspesna u vreme nemanja kafe. Mislim da je zlonamerno napadati osobu koja ima kvalitete pa makar i da nema neke visoke skole.

  • Dragan Jovanovic Vreme: 05.06.2015 15:21h

    Nije keramicar vec gradjevinski tehnicar. Samo je pitanje je li opsti smer ili keramicarski. A slazem se s gosp. ministrom da je svako zanimanje casno ako se posteno radi. Jedino je problem da ministar moze biti samo ekspert u poslu u kojem ministruje. E nije posteno da tajposao obavlja covek koji o tome pojma nema. Kad smo kod visoke strucne spreme, koliko se secam, a secam se jos uvek iako ima 58 godina, mi smo nekad imali , a imamo i danas fakultete za narodni i nacionalnu odbranu, bezbednos, vanredne situacije. Gde su ti ljudi????????

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP