Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ISPOVEST MAJE MIHAJLOVIĆ POSLE GOLIŠAVIH FOTKI NA FEJSBUKU

Nisam pogrešila, bila sam student!

Autor: V. Pešić | 16.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 6

Profesorka biologije i ekologije u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Vranju Maja Mihajlović (27) pokušava da što pre stavi tačku na nemilu priču o golišavim fotografijama na svom Fejsbuk profilu.

Maja Mihajlović

Maja Mihajlović | Foto: V. Pešić

Profesorka vedra i raspoložena ne odaje znake utučenosti i ogorčenja zbog prljavog provlačenja kroz medije. Sporne fotografije je zaključala, neke i definitivno uklonila sa profila. Ljubazno se odazvala pozivu da se prvi i poslednji put obrati javnosti.


- Srećna sam što me podržavaju roditelji, đaci i uprava škole. Smatram da nisam pogrešila što sam neke slike postavila još 2010. godine, dok sam studirala na Pirodno-matematičkom fakultetu u Nišu. Objavljivanjem slika na Fejsbuk profilu nisam prekršila kodeks ponašanja i oblačenja u školi. Kada sam postavila slike na društvenu mrežu, još sam bila student i nigde nisam radila.

Provaktivne fotke na Fejsu

Provaktivne fotke na Fejsu | Foto: facebook

Jedino nisam znala da su moje privatne slike dostupne svim korisnicima ove društvene mreže. Sigurna sam da ova čudna i neosnovana priča nije potekla od učenika, već od nekoga ko je neostvaren u životu i bavi se tuđim sudbinama. Nisam udata i nikakav povod nikome nisam dala. Svi su me bodrili i podržavali - nevoljno priča mlada profesorka.

Direktor Saša Ivković potvrdio je da je škola pružila punu podršku mladoj profesorki koja se nezaslućeno našla na stubu srama. On takodje smatra da profesorka nije prekršila kodeks ponašanja, ophođenja i oblačenja.
Poslednji komentari
  • Aca Vreme: 16.12.2014 19:17h

    I ja bih joj dao poDRSKU!!!

  • DRMAGU Vreme: 17.12.2014 14:55h

    NEMOJ DA SE SEKIRAŠ. NIŠTA NEPRIRODNO NISI URADILA I NI PROTIV IKOGA. NI BOG SE NEBI LJUTIO AKO GA IMA. U OSTALOM ZAŠTO SE DETE RAĐA GOLO A NE OBUČENO? AKO JE NADOBUDNE SRAMOTA DA POKAŽU SVOJE TELO. SA KOJIM PRAVOM TO NAMETATI ONOJ OSOBI KOJA CENI I POŠTUJE SVOJE TELO I POKAZUJE ČEMU JE NAMENJENO.

  • Daniaca Vreme: 17.12.2014 17:11h

    Naravno da nikakvi kodeksi nisu prekršeni, devojka je skroz OK. Samo dokonjaci i zlobnici mogu da se bave ovakvim napadima na nedužnu devojku. Drago dete, nemoj se sekirati, samo furaj svoj život i NAPRED!

  • Djura Vreme: 17.12.2014 18:06h

    Ovde kol'ko vidim devojka je obkla sorts i body maicu i kol'ko me oci sluze ( a sluze me Bogami podobro vid 100%BO ) ona uopste nit je gola nit izgleda provokativno!!!

  • nedjo Vreme: 17.12.2014 18:37h

    nista strasno. muka mi od laznih moralista

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP