Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BRAVO, DECO!

Niške četvorke ostvarile svoj san – svi oblače bele mantile!

Autor: Beta | 12.07.2015 - 11:38:00h | Komentara: 6

Niške četvorke Veljko, Radovan, Anđela i Natalija Milenković (15) uspele su da ostvare svoj san – da i u srednjoj školi budu u istim školskim klupama. Četvoro malih Milenkovića uspešno su položili kvalifikacioni ispit i 1. septembra naći će se klupama Medicinske škole "Dr Milenko Hadžić" u Nišu. Milenkovići kažu da je upis željene škole bio veoma stresan i mnogo teži nego što su očekivali.

Niške četvorke, Milenkovići

Radovan, Natalija, Anđela i Veljko Milenković | Foto: Facebook / Rade-Lidija Milenkovic

"Konkurencija je bila veoma jaka i u odnosu na prošlu godinu za upis Medicinske škole bilo je potrebno mnogo više bodova, ali se isplatilo to što smo bili odlični đaci u osnovnoj školi i što smo se potrudili oko testova za prijemni", izjavljuju Veljko, Radovan, Anđela i Natalija.

Roditelji četvorki Lidija i Rade Milenković ističu da su presrećni što će sva njihova deca biti u istoj školi.
„Oni su navikli da uče i rade kao tim i razdvajanje bi im sigurno teško palo. Nama bi takođe bilo mnogo teže da su u različitim školama, jer bi onda imali različite školske obaveze, različito vreme odlaska i povratka iz škole, a umesto jednog, imali bi četiri roditeljska sastanka“, objašnjava Lidija.
Milenkovići će uskoro otići na letovanje kako bi se odmorili od naporne školske godine i stresnog upisa u srednju školu.
"Već u avgustu krenućemo sa pripremama za polazak u školu jer je potrebno  dosta para i vremena da bi kupili četiri ranca, četiri kompleta knjiga, četiri školska pribora, četiri para patika.", objašnjava Lidija.
Rođenje malih Milenkovića bilo je 2000. godine prava medijska atrakcija u Nišu, a ništa manja atrakcija nije predstavljao ni njihov odlazak na malu maturu početkom prošlog meseca.
Lidija i Rade potrudili su se da svo četvoro dece sa svojim pratiocima iz škole na matursko veče odu zajedno u limuzini sa osmoro sedišta, što je bio prizor kakav nikada ranije nije viđen u Nišu.
Poslednji komentari
  • Stojan Vreme: 12.07.2015 12:38h

    Dragi Milenkovići, prvo čestitam vam na upisu, želim dobro zdravlje kao i ispunjenje svi mladalačkih želja! Prelepi ste. Vi ste ukras vaše porodice, Niša i Srbije.

  • Vesna Vreme: 12.07.2015 14:29h

    Svaka vam cast gospodjo Radojković .

  • Драгомир Vreme: 12.07.2015 15:32h

    Што,бре,не прочитах ово јутрос већ би дуже био расположен!Гледам слику њихову па ми дошло да иг ужљубим!Онако да их све одједном загрлим.Па,дечице нека вас срећа прати!То вам жели стари Драгомир који је до сада лепо пролазио у животу.Мора се,бате,када се лепо ожениш.Уз то мојој Радојки је још лепше.Заједно смо скоро четерес годинаааааа!

  • BgBoy Vreme: 12.07.2015 16:04h

    Kao lutke su !

  • mix Vreme: 13.07.2015 00:39h

    Mnogo su slatki i veoma ih je lepo videti ovako skupa. Neka vas sreca prati i Bog cuva , deco nasa. Voli vas cela Srbija!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP