Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

Nišlije optužene za ubistvo mesara

Autor: B. Janačković | 10.05.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Marko Dinić (29) iz Niša optužen je da je 1. oktobra 2012. hicima iz pištolja iz osvete ubio Slobodana Marinkovića iz Merošine, vlasnika lanca mesara „Dakom“, a njegov brat Ivica Dinić (38) da mu je pomogao u izvršenju ovog krivičnog dela.

Ubistvo

Ubistvo

Oni su uhapšeni 23. oktobra prošle godine, a pritvor im je nakon podizanja optužnice ponovo produžen. Marinković je po sudskoj izvršnoj presudi zbog duga na dan ubistva trebalo da preuzme donju salu restorana „Lion“, vlasništvo Duška Dinića, oca uhapšene braće, koji je preminuo 21. septembra 2012. Marko Dinić je optužen da je dan nakon očeve smrti za 4.500 evra u Aleksincu kupio automobil „sitroen ksanti“, kojim se 1. oktobra odvezao do stočne pijace u Mramoru, dok ga je brat Ivica pratio „audijem“.

Slobodan Marinković

Slobodan Marinković

Kada je Marinković naišao svojim „mercedesom“ na putu do klanice, oko kilometar udaljene od njegove kuće, optuženi Marko Dinić je izašao iz vozila i ispalio pet hitaca u njega, nanevši mu prostrelne rane trbuha, jetre i grudnog koša, od kojih je preminuo na licu mesta. Veštačenjem koje je urađeno na Biološkom fakultetu u Beogradu, utvrđeno je da biološki tragovi na čauri odgovaraju DNK profilu Marka Dinića, a tragovi iz unutrašnjosti automobila DNK profilu braće. Uhapšena braća su, međutim, u svojim izjavama istražnim organima negirala sve navode koji im se stavljaju na teret.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP