Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NIKOLA SELAKOVIĆ (31) JOŠ ŽIVI KOD RODITELJA

Ništa bez mamice i supice!

Autor: Ekipa Alo! | 06.02.2015 - 19:57:00h | Komentara: 12

Ministar pravde Nikola Selaković, iako zgodan, mlad (31 godina) i uspešan, iz nekog razloga ne samo da se još nije odlučio da stane na ludi kamen ili bar uplovi u neku ozbiljnu ljubavnu vezu nego još uvek živi kod svojih roditelja! U njegovom životu je, kako saznajemo, jedina važna žena i dalje njegova mama, za koju je veoma vezan!

Nema ništa loše u tome što neko, bio ministar ili ne, živi u porodičnom domu

Nema ništa loše u tome što neko, bio ministar ili ne, živi u porodičnom domu | Foto: Mitar Mitrović

- Nikoli ne pada na pamet da se seli od svojih i započinje samostalni život. Pre svega zato što po ceo dan nije kod kuće, ali i zbog toga što je veoma vezan za roditelje. Kad dođe kući kasno uveče, mrtav umoran, čeka ga sve gotovo. Topla klopica, sređena soba, ispeglano i oprano... Pa nije lud da ode od kuće i sve to posle radi sam - priča za “Alo!” izbor blizak ministru Selakoviću.


To verovatno objašnjava zašto je ministar pravde uvek lepo doteran i sređen tip-top, ali ipak ne odgovara na pitanje kako to odrastao čovek bira da vodi tinejdžerski život. Odgovor bi, ipak, pre mogao da leži u činjenici da je Nikoli veoma teško da se odvoji od roditelja, sa kojima ima sjajan odnos.

„Ne pada mu na pamet da se seli! On ceo dan nije kod kuće, a kad dođe, čeka ga topla klopica, sređena soba, sve ispeglano i opra

„Ne pada mu na pamet da se seli! On ceo dan nije kod kuće, a kad dođe, čeka ga topla klopica, sređena soba, sve ispeglano i oprano”, kaže naš izvor

- Ne znam ni kako bi oni bez njega, naročito sad kad se drugi sin odeslio i oženio. Oni su svi veoma vezani jedni za druge, o čemu svedoči i to što oženjeni sin i dalje visi u roditeljskoj kući. O Nikoli da ne pričam, on se o svemu konsultuje sa roditeljima - priča naš izvor.


U želji da od samog ministra čujemo zašto je kod mame i tate, pozvali smo Ministartsvo pravde, koje nam je u njegovo ime “objasnilo” neke stvari...

- Nema ništa loše u tome što neko, bez obzira bio ministar ili ne, živi u porodičnom domu. Posedovanje stana ili automobila ne čine čoveka obrazovanijim, mudrijim, samostalnijim, a naročito ne, odgovornijim - poručili su nam iz Ministarstva pravde.
Hvala im na maloj lekciji, ali mi nismo ni mislili da samo posedovanje imovine nešto znači, više nas je zanimalo zašto ministar pravde još nije spreman za samostalan život!
Poslednji komentari
  • dule Vreme: 06.02.2015 20:11h

    nije on sposoban ni zašta a cela Srbija zna zašto nema vezu kao i brat mu

  • Pedja Vreme: 06.02.2015 22:31h

    SRAMOTA....

  • tony Vreme: 06.02.2015 22:47h

    ko da ima 60 god

  • neko Vreme: 07.02.2015 01:57h

    Nisam simpatizer SNS-a, nisam ni glasač. Samo me zanima ko to još u dvadesetim i trudesetim još uvek živi sa roditeljima. Nemaju svi za kirije, nemaju svi posao. Koliko njegvih vršnjaka nije videlo još inostranstvo? O kolima da ne pričam. Našli ste ste pogrešnu osobu za prozivku,Zašto ne pitate Nebojšu Krstića, kome je majka bila tetkica u osnovnoj školi, odakle mu onolike nekretinine, koja je to fantomska marketinška agencija koju on ima, pa mu omogućava da visi na Tviteru do 6 ujutru. Tetkicin sin zaradio na "pošteno".

  • Haha Vreme: 07.02.2015 02:32h

    Ta nemoj te kasti...a mi smo sisali vesla, zali boze...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP