Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ODLOŽITE SANKE

Ništa od snega za Novu Godinu

Autor: Novosti | 27.12.2013 - 14:50:00h | Komentara: 0

Meteorolozi za danas najavljuju oblačno i ponegde kišovito vreme, a od vikenda razvedravanje. U novogodišnjoj noći suvo uz temperaturu oko nula stepeni.

Novogodišnja jelka

Sneg za novu godinu samo na slici! | Foto: Shutterstock

 

Novogodišnji pejzaž sa razglednica za doček 2014. godine, ipak će izostati. Pahulje se neće hvatati u kolo sa mnogima koji će Novu godinu dočekati na Trgovima i ulicama gradova širom Srbije. Meteorolozi prognoziraju da snega neće biti ni do Božića, pa će sanke morati još da pričekaju u podrumima i na tavanima.
Narednih dana očekuje nas više jesenje, nego zimsko vreme - slaba kiša, oblačno, vetrovito, a za vikend čak i toplije poput poznog proleća.
U većem delu Srbije danas će biti oblačno, a ponegde i kišovito. Košava će postepeno slabiti uz oblačno vreme pre podne, a duvaće vetar jugoistočni i istočni, ujutru pojačan, a popodne umeren. Kako meteorolozi najavljuju, slaba kiša moguća je u centralnim i južnim predelima, a temperature će ići od jedan ispod nule do plus 11 stepeni.
Za vikend nas očekuju sunčani periodi i toplo vreme za ovo doba godine, u ponedeljak hladnije sa prolaznom kišom i snegom na planinama, a u utorak delimično razvedravanje. U novogodišnjoj noći biće suvo uz temperaturu oko 0 stepeni, a od 3. do 6. januara oblačnije sa povremenom kišom u nižim predelima i snegom na planinama.
Prema prognozama „Meteosa“, danas će najhladnije biti u Zaječaru s minimalnim temperaturama od minus jedan, dok će najtoplije biti na severu Srbije gde će se živa u termometru popeti do jedanaestog podeoka. U subotu će najhladnije biti na Zlatiboru i Kopaoniku sa minimalnih minus jedan stepen, a najtoplije u Pančevu i Beogradu sa maksimalnih 12 stepeni.
Za prva dva dana nove godine meteorolozi predviđaju suvo vreme uz postepen porast temperature malo iznad proseka, pa osim uživanja u ruskoj salati, filmovima i novogodišnjem programu, moći će i da se šeta.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP