Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BABIĆEVA ŽENA U AMERICI PROŠETALA „PAPRENU“ TORBICU

Njen „šanel“ košta samo 2.000 dinara

Autor: Svetlana Vojinović | 26.02.2015 - 07:00:00h | Komentara: 17

Nataša Babić, supruga šefa poslaničke grupe SNS-a Zorana Babića, našla se u društvu dama koje vole da se pohvale skupim komadima garderobe i aksesoarima! Tako je na društvenim mrežama objavila fotku iz Amerike na kojoj u velikom stilu, u foajeu hotela, pozira sa „šanel“ torbicom!

Nataša i Zoran Babić

Nataša i Zoran Babić | Foto: facebook

Iako se na prvi pogled čini da je u pitanju ista torba i marka koju je pre desetak dana prošetala ministarka Zorana Mihajlović, a za koju je potrebno izdvojiti skoro 14 prosečnih srpskih plata, Zoran Babić tvrdi da se radi o običnoj kopiji!

Nataša Babić

Nataša Babić

 
- Torbica je fejk, nije original, to mogu odgovorno da vam kažem! Šta više, spreman sam i da vam to dokažem, naravno, ako vas baš interesuje. Znam da original „šanel“ košta puno, ali lažnjak može da se nađe za mnogo manje para. Znam da je ona kupila i da je koštala oko 2.000 do 3.000 dinara - priča Babić.
On nam je, inače, potvrdio da je u posetu Americi početkom februara vodio i suprugu, ali da je sve troškove njenog boravka sam platio.

Zorana Mihajlović

Zorana Mihajlović | Foto: Tanjug


-Sačekao sam last minut i preko jedne strane avio-kompanije kupio karte za ženu, koštale su oko 60.000 dinara. Što se hotela tiče, on je koštao 592 evra. Inače, moja žena važi za vrlo skromnu osobu i nema ona neke skupe stvari. Evo, sada kad smo bili u Americi kupila je sebi torbu marke „Majkl Kors“, koju je platila 140 dolara. Odgovorno vam tvrdim da je to najkuplja torba koju ima - komentariše Babić, koji inače u Vrnjačkoj Banji, gde živi, važi sa uspešnog privrednika.

U društvu Mire i Ružice


Zorana Mihajlović je na prijemu povodom Dana državnosti, koji je organizovao predsednik Srbije Tomislav Nikolić, nosila klasičnu torbu modne kuće „Šanel“, čija cena se kreće i do neverovatnih 683.000 dinara ili, da budemo jasniji - 13,66 prosečnih plata u Srbiji. Ona je tada za „Alo!“ objasnila da je torbu dobila pre dve godine od svog nevenčanog supruga. Inače, ministarkin partner je Vladimir Atanacković, čovek koji je radio u više privatnih kompanija, ali je bio i savetnik u Ministarstvu energetike. Slične „šanel“ torbe poput Zoranine svojevremeno su u javnosti pokazale Mira Marković i Ružica Đinđić.

Poslednji komentari
  • Maki Vreme: 26.02.2015 07:06h

    Ma vidi je kako se nakindjurila!Samo fali Nusic da sve to karakterno docara.Prasica na zadatku.

  • Teodora Vreme: 26.02.2015 20:29h

    Džabe joj "Šanel" torba, kad iz nje viri praziluk Ne može ona bez njega, kao ni muž joj, navikli. A tek kad prošeta torbu po pijaci...

  • Djuro Vreme: 26.02.2015 20:39h

    10% do prvog

  • Saoz Vreme: 26.02.2015 21:14h

    Ne mogu da komentarisem ....a ako cemo vec samo tricavih 60.000 i 562 ...usd .... I neznam sta ih vise proganjate za te torbe

  • Mrgud Vreme: 26.02.2015 22:28h

    Nisam glasač SNS-a,ni obožavalac Babića,naprotiv,ali ovoliku glupost i negativni kontekst u koji je stavljena supruga..je dno.Žena je poštena učiteljica,dobar kolega i skroman čovek koji treba da se pravda što nosi kopiju tašne?A da nosi original,opet bi bio problem..sramota.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP