Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POKRENUT PRETKTIVIČNI POSTUPAK

Novi dokazi protiv Pahomija!

Autor: V. P. | 16.04.2013 - 07:02:00h | Komentara: 5

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju pokrenut je pretkrivični postupak protiv Tomislava Gačića(episkopa Pahomija) zbog informacije da je devet godina seksualno zlostavljao N.I.(24), bivšeg magacionera Eparhije vranjske.

Vladika Pahomije

Vladika Pahomije | Foto: Oliver Bunić

Rukovodilac Višeg javnog tužilaštva u Vranju Zorin Zogović, rekao je da se utvrđuje da li u materijalu koji poseduje policija ima elemenata krivičnog dela, na osnovu kojih bi usledilo podizanje optužnice protiv vladike.

Pretkrivičnim postupkom Osnovno javno pravosuđe treba da utvrdi istinitost navoda o dugogodišnjem seksualnom zlostavljanju episkopa Pahomija nad nekadašnjim učenikom bogoslovske škole.
Poslednji komentari
  • valjevac Vreme: 16.04.2013 09:57h

    Stvarno bruka.Koliko jos treba dokaza da se osudi taj monstrum.Da je to uradilo neko civilno lice,odavno bi bilo osudjeno i izopsteno iz drustva.Bruka i za narod,koji se ispoveda takvom coveku i pricescuje,a jos veca bruka za Crkvu koja cuti.

  • Miljojko Vreme: 16.04.2013 13:09h

    Valjevac, a koji to dokaz imaš pred sobom? Pa, ja bih mogao da odem do policije i svašta napričam šta si radio poslednjih 5 godina. I? Jesi li ti onda monstrum?

  • vernik Vreme: 16.04.2013 13:18h

    Neka se napokon sve iznese na videlo. Dokle bruka i crkve i naroda? U katoličkoj crkvi takvi su odavno dobili šut kartu. Toga i danas ima ali crkve treba i dalje da se bore. Kakve će traume imati ti mladi ljudi. Pravosuđe, uradite nešto, vi ste sad na potezu, ne brukajte sebe i sve nas, dajte primer, i ako je zaista bilo tako, maknite iz društva ovakve nedolične i izopačene persone.

  • Dimitrije Vreme: 16.04.2013 15:56h

    Miljojko, ko je dozvolio da zastari i ko je posle decacima isplatio po 10000 evra odstete. Ko ako ne drzava ali na ciju molbu dali i to treba da ti kazem ili sam i ja monstrum?

  • Akica Vreme: 21.04.2013 02:17h

    Pre svega,ovo je bruka za ljude iz tog grada i za tu crkvu koja dozvoljava da se po ko zna koji put prica na ovu temu...kako kazu "gde ima dima ima i vatre",a ovaj pedofil je zasticen kao beli medved,iz kog razloga to ce se verovatno saznati.Ne mogu samo da razumem kako to niko ne ispituje detaljno da bi se saznala prava istina...nije prvi put da se o ovome prica...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP