Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

RASIM LJAJIĆ LJUT:

Novi Pazar neće biti Kolumbija

Autor: Tanjug | 26.02.2015 - 16:57:00h | Komentara: 0

Novi Pazar neće biti Kolumbija, nećemo dozvoliti huliganima da predstavljaju Novi Pazar, niti ćemo dozvoliti da takvu sliku o gradu šalju oni koji su najgori među nama, rekao je danas ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Rasim Ljajić

Rasim Ljajić | Foto: Dalibor Danilović

Napominjujući da je prethodnih dana prikazana veoma loša slika o Novom Pazaru, Ljajić je podsetio da su najpre neki pozivali NATO pakt, a onda su se pojavili neki, kako je rekao, "ludaci" koju su sebe nazvali navijačima i koji su sebi dali za pravo da pištoljem prete fudbaleru zato što je promašio penal.

 - Mi smo trpeli ogromnu štetu koju ćemo otplaćivati narednih nekoliko meseci, a možda i godina - rekao je Ljajić.

Novi Pazar neće biti Kolumbija, niti ćemo dozvoliti da se to desi, istakao je Ljajić, dodajući da se, takođe, neće dozvoliti huliganima da predstavljaju Novi Pazar, niti da na bilo koji način utiču na sportska dešavanja u ovom gradu.

Pročitajte još:

Pomislio sam, pucaće u mene!


 - Ovo je Novi Pazar i ovo je slika koju mi hoćemo da pošljemo. Ovo je ta slika Pazara puna privrednika, mladih ljudi, uspešnih ljudi i oni treba da predstavljaju bolje lice ovog grada -  naglasio je Ljajić prilikom otvaranja Međunarodnog sajma tekstila u Novom Pazaru.

On je rekao da će Novi Pazar ove godine izgledati lepše nego što je pre izgledao, jer se planiraju velike investicije i ulaganja u infrastrukturu.

 - Nama je potrebno da od države tražimo ono što je realno novac, sredstva i ulaganje u infrastrukturu. Nama nisu potrebne strane trupe, niti nam je potreban NATO. Nama su potrebne strane i domaće investicije, potrebna su nam radna mesta da zaposlimo mladi svet - rekao je Ljajić.

To je, dodao je on, osnovni cilj i mi smo tu jedino zbog toga, a " vi merite da li je neko ispunio vaša očekivanja u vezi toga i da li imate koristi od toga".

 - Ni od nas nećete imati koristi, ukoliko ovo što pričamo ne pretočimo u realnost. Ja sam siguran da mi to možemo - poručio je Ljajić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP