Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

GORAN VESIĆ:

Novi stanovi za stanovnike nehigijenskih naselja

Autor: Tanjug | 19.05.2015 - 14:28:00h | Komentara: 0

Do kraja oktobra biće obezbeđeno 68 novih stanova za stanovnike nehigijenskih naselja, rekao je danas gradski menadžer Goran Vesić, navodeći da nadležni vode računa da se u okolini objekata u kojima će živeti navedena lica stvore mogućnosti za njihovo zapošljavanje i za školovanje dece.

Goran Vesić Foto: Vladimir Živojinović

Goran Vesić Foto: Vladimir Živojinović

Kako je saopštila Gradska uprava, danas je održan deveti sastanak Koordinacionog tela za praćenje realizacije Akcionog plana za preseljenje stanovnika novoformiranih naselja Makiš 1, Makiš 2, Resnik, Jabučki rit i Kijevo.

Na sastanku je izraženo zadovoljstvo tempom kojim se razvija projekat izgradnje zgrada za raseljavanje lica iz neformalnih naselja.

 - Pre godinu i po dana, kada je formiran Privremeni organ, projekat je bio skoro zaustavljen i pretila je opasnost da ga Beograd ne iskoristi. Zahvaljujući velikom angažovanju Skupštine grada, delegacije EU i UNOPS-a završeni su objekti u Orlovskom naselju, početkom avgusta biće završen objekat u Jabučkom ritu, a do kraja oktobra će biti završen objekat u Mislođinu - rekao je Vesić.
Vesić koji je predsednik Koordinacionog tela, naveo je i da će sa ta dva nova objekta imati 68 novih stanova za navedene osobe.

Grad Beograd će, dodao je, nastaviti da rešava navedeni problem zajedno sa partnerima EU, UNOPS i EIB, a veruje i da Beograd postaje pozitivan primer u ovom delu Evrope.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP