Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

HUMANOST!

Novinari prikupili pomoć za osmočlanu porodicu s Kosova

Autor: Tanjug | 04.04.2015 - 23:01:00h | Komentara: 0

Novosadski novinari uručili su danas humanitarnu pomoć, prikupljenu u akciji "Jedna kafa, jedna sreća, nečija još veća" osmočlanoj porodici Virijević, koja živi u kontejnerskom naselju u Gračanici.

Kafa

Kafa za pomoć | Foto: Profimedia

Tu humanitarnu akciju pokranuli su i realizovali novinari novosadskih dopisništava Televizije Prva i "Večernjih novosti". Pomoć sadrži lekove i suplemente, neophodne Virijevićima za period od godinu dana.


Fotoreporter "Večernjih novosti" Darko Dozet je rekao da "zadovoljstvo na licima članova porodice Virijević govore o uspehu i tome da je novinarska sloga dala sjajan rezultat".


Novosadski novinari i sportisti su prošlog meseca u nekoliko navrata kuvali kafu u centru Novog Sada i na Limanskoj pijaci, za sve koji daju prilog porodici Virijević, kako bi bili kupljeni neophodni lekovi i kućne potrepštine, a istovremeno su pozivane i firme da podrže tu akciju.


Prikupljeni novac biće uplaćen u obližnji hiper market u Gračanici, kako bi porodica Virijević narednih nekoliko meseci mogla da kupuje ono što im nedostaje.


Veliko srce pokazali su i novosadski biciklisti, pošto je njih više od stotinu simboličnim ispijanjem kafe i prilogom podržalo tu akciju.


Humanitarna pomoć u Gračanicu transporovana je vozilima Grada Novog Sada, uz logističku podršku operativaca Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP