Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DIREKTOR KOJI ULAŽE U SVOJE RADNIKE

Nudi radnicama besplatne silikone! (VIDEO)

Autor: dailymail.co.uk | 30.12.2014 - 13:25:00h | Komentara: 0

Poslodavac je analizirao veštine i radne sposobnosti svojih zaposlenih, tokom TV emisije, kada je otpustio jednu od svojih radnica, a drugoj ponudio da ugradi implante u grudi jer ga je impresionirala.

Dag Galer

Vlasnik lanca “Bikinis sports bar and Grill” Dag Galer otpustio je ženu koja je radila kao barmen jer je odbila da nosi kupaći kostim dok su je snimale kamere. Ovaj poslodavac je davao “radni podsticaj” svojim konobaricama u obliku besplatnih implanata.
Televizijska emisija koja se bavi otkrivanjem tajni različitih radnji i njihovih direktora i šefova, ovoga puta snimana je u ovom baru koji se ponosi konobaricama koje šetaju u bikiniju, teksas šortsevima i kaubojskim čizmama.


Vlasnik je istakao da su u njegovim lokalima u Teksasu, Oklahomi i Severnoj Karolini, važne 4 stvari - piće, hrana, sport i seks.


On je tokom TV šoua analizirao veštine i radne sposobnosti svojih zaposlenih kada je otpustio jednu od svojih radnica, a drugoj ponudio da ugradi silikone jer ga je impresionirala. Džesika je nosila majicu dok se snimala emisija jer joj je bilo neprijatno, a to je neprihvatljivo u ovom kafiću, kako tvrdi njen bivši poslodavac.
Druga devojka Grejs, koja ima 23 godine, dobiće nove grudi zbog svog “entuzijazma”, izjavio je ovaj neobični direktor američkog lanca.
Pogledajte video:


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP