Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SLUŽBA JE SLUŽBA A DRUŽBA JE DRUŽBA

Obezbeđenje Ivane Buhe pred otkazom!?

Autor: Blic | 09.07.2015 - 22:25:00h | Komentara: 0

Dvojica policajaca, koji su u subotu uveče u pratnji Ivane Buhe bili na splavu u Pančevu, pisali su službene beleške o “druženju” sa kriminalnom ekipom Luke Toškovića, zvanog Šareni (28).

Bračni obračun  prenela na sudski  teren: Ivana Buha

Ivana Buha | Foto: Emil Čonkić

Pevanje i nazdravljanje sa ljudima koji na duši imaju i ubistva moglo bi da ih košta i posla. U MUP-u kažu da su policajci iz pratnje supruge svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta napisali službene beleške o dešavanjima u subotu uveče, i da će one biti dalje razmotrene.

- U Ivaninoj pratnji su pripadnici UKP-a i druženje sa ekipom Toškovića im nije prvi skandal. I ranije je bilo alkoholisanja, pojavljivali su se video klipovi, čak i nekih koji su bili u uniformi... - kažu u policiji.

Luka Tošković, mladić koga na snimku na splavu “Čarobne noći” grli Ivana Buha, tvrdi za da on suprugu Ljubiše Buhe poznaje godinama

- Dobri smo prijatelji. To veče smo se dogovorili da izađemo. Ona je sa obezbeđenjem najpre došla kod mene u kafić, a potom smo otišli u Pančevo. Sa mnom su bili Ivan Nikolić i Miloš Ćirilov. Obojica su “jaki momci”. Oni nemaju krađe u dosijeima, nego prava “muška” dela. Ćirilov je ležao u Valjevu zbog ubistva, Nikolić ima dizanje u vazduh, eksploziv... Moji momci su bili sa mnom. Policajci sa Ivanom, opisao je Tošković subotnja dešavanja, šta je on rekao o policajcima koji su bili u pratnji Ivane Buhe pročitajte na blic.rs

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP