Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ALO! SAZNAJE

Obradović postaje prorektor na "Megatrendu"!

Autor: M.D. - D.T. | 31.08.2013 - 23:30:00h | Komentara: 6

Doskorašnji ministar prosvete Žarko Obradović se nakon gubitka funkcije u Vladi Srbije neće vratiti u poslaničke klupe Socijalističke partije Srbije, već će, kako „Alo!” saznaje, avanzovati na Univerzitetu „Megatrend”, gde je i za vreme svog mandata radio kao redovni profesor. Istovremeno, on planira i da se aktivnije posveti stranci i pokuša da povrati poljuljani ugled i uzdrmanu poziciju.

žarko obradović

Žarko Obradović | Foto: Masanori Jošida

Prema našim informacijama, Obradović, poznatiji i kao ekspert za malu maturu, sredinom oktobra će postati prorektor za međunarodnu saradnju ove ustanove. Naša saznanja potvrdio je i vlasnik „Megatrenda” Mića Jovanović.

- Žarko je i do sada držao redovno nastavu na „Megatrendu”, poštio je sve vreme ministarskog mandata ostao u stalnom radnom odnosu na mom univerzitetu. Mogu da vam kažem da će od 15. oktobra postati prorektor za međunarodnu saradnju - otkriva Jovanović.

Inače, javna je tajna da je Obradović nezadovoljan odnosom partije prema njemu, a čak je i javno kritikovao lidera Ivicu Dačića što ga nije zaštitio u procesu rekonstrukcije. Iako se ne vraća skupštinskom životu, prema našim informacijama, on će se i aktivnije posvetiti stranci i pokušati da povrati poljuljani ugled i očvrsne poziciju u SPS-u.
 
Poslednji komentari
  • Nikola Vreme: 01.09.2013 02:22h

    Šta to nas interesuje.

  • mima Vreme: 01.09.2013 07:47h

    Nista nam novo niste saopstili. Gospodin Obradovic, ex ministar prosvete u Vladi, je i do sada radio za interese gospodina Jovanovica umesto da je sprovodio reformu obrazovanja. Programi su nam stariji i od najstarijeg gradjanina Srbije. SRAMOTA gospodine Obradovicu, samo se Vi smeskajte kao maneken, dok nasa deca t e g l e torbe od po 8,9, 10 pa i vise kg. SRAM VAS BILO I STRANKU CIJI STE CLAN. Unistili ste sve cega ste se dotakli poslednjih 20 i vise godina.

  • Pravda Vreme: 01.09.2013 10:00h

    Greota je ispustiti takvog ''strucnjaka''....

  • Bata Srećko Vreme: 01.09.2013 10:12h

    Pa on se više bavio MEGATRENDOM nego problemima u prosveti u Srbiji! Ovo je bilo za očekivati!

  • aca Vreme: 01.09.2013 11:27h

    Jedino si tu i mogao da avanzujes. Niko normalan te ne bi primio nigde posle svih zlodela koje si ucinio u prosveti. Prvi nastup novog ministra govori da verovatno imamo posla sa mnogo ozbiljnijim covekom od tebe.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP