Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MIHAJLO MITIĆ, SAIGRAČ GORANA VUJEVIĆA

"OČAJNI SMO, nije nam ni do čega!"

Autor: S. Vrakela | 24.10.2013 - 20:42:00h | Komentara: 0

Osećaj duboke tuge i neverica i dalje preovlađuju Italijom posle iznenadne smrti petogodišnjeg sina prvenca istaknutog srpskog odbojkaša Gorana Vujevića. Mali Stefan prerano je napustio ovaj svet, nije stigao ni da ga upozna, ostavivši neutešne roditelje da se sećaju ono malo lepih trtenutaka koje su zajedno proživeli.

Goran Vujević

Sahranio prvenca Stefana (5): Goran Vujević

 Celokupna srpska i italijanska javnost i dalje su u stanju velikog šoka, dva dana posle sahrane koja je održana u Peruđi, gde Goran i dalje profesionalno igra odbojku. Veliki broj ljudi pojavio se na poslednjem ispraćaju malog Stefana, uključujući klupsko rukovodstvo i sadašnje i bivše Goranove saigrače. Ispred Odbojkaškog saveza Srbije sahrani je prisustvovao selektor Igor Kolaković, koji razumljivo nije bio raspoložen da daje bilo kakve izjave.

Odbojkaši Zvezde

Mihajlo Mitić (prvi s desna) | Foto: FoNet

 
Ono malo preostale snage da izusti, posle velike tragedije, smogao je jedino Vujevićev saigrač i bivši član Crvene zvezde Mihajlo Mitić.
- Kako se osećam? Zaista sam znao za bolje dane. Svi iz kluba su bili na sahrani. Očajni smo i nije nam ni do čega. Molim Vas za razumevanje - kroz zube je za „Alo!“ juče prozborio potreseni Mitić.

Kolika je ljudska veličina Goran Vujević, čak i u trenucima najveće porodične tragedije, najbolje svedoči podatak da smrt svog sina prvenca nije prijavio saigračima iz ekipe, kako ne bi pokvario slavljeničku atmosferu posle prvenstvene pobede nad Kuneom. Gotovo herojski hrabro držanje Gorana potvrdio je i predsednik kluba Đino Sirći, podsetivši da je Stefan bio izuzetno dete, napredno, živahno i veselo, te je i otkrio kako je bio izuzetno vezan za oca.  

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP