Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ALO! DOBIO NOVOG GLAVNOG I ODGOVORNOG UREDNIKA

Od danas smo još jači!

Autor: Ekipa Alo! | 01.10.2014 - 13:40:00h | Komentara: 0

Naša i vaša redakcija danas je dobila veliko pojačanje! Ivan Čorbić postao je glavni i odgovorni urednik redakcije „Alo!".

Kolegijuma redakcije Alo!

Urednički kolegijum redakcije "Alo!": S leva na desno: Zorana Tome Dimitrijević (Saveti), Petar Rosić (Hronika), Aleksandra Vučićević (V.I.P.), Jelena Pantović (Društvo), Mirjana Mirić Ilić (Šef deska), Ivan Čorbić (Glavni i odgovorni urednik), Duško Vukajlović (Zamenik glavnog i odgovornog urednika / Politika), Miloš Lončar (Online), Aleksandar Petrović (Svet), Dragutin Bužić (Sport), Ognjen Radošević (Foto i video)

  • Urednički kolegijum redakcije "Alo!" | Foto:
  • Urednički kolegijum redakcije "Alo!" | Foto:
  • Urednički kolegijum redakcije "Alo!" | Foto:

Ivan Čorbić (38) ima veliko iskustvo koje je sticao osamnaest godina u najuticajnijim štampanim medijima u Srbiji, a poslednje tri godine se fokusirao na digitalne medije. Bio je deo timova redakcije Blica, Glasa javnosti, Standard magazina. Šest godina je proveo u redakciji dnevnih novina "Alo!" na pozicijama urednika hronike, urednika nedeljnog izdanja i zamenika glavnog urednika. Proteklih pet meseci nalazio se na mestu urednika sektora hronika dnevnog lista Blic.

Kolegijuma redakcije Alo!

Ivan Čorbić sa saradnicima

- Radujem se što ću sa kolegama iz redakcije raditi na razvoju "Alo!" izdanja. Novi, osveženi tim mladih radoholika učiniće sve da učvrsti vodeću poziciju "Alo!" u sferi štampanih medija, uz dodatno angažovanje na razvoju sajta alo.rs. Novi tim će čitaocima doneti više ekskluzivnih vesti, kratku formu izveštavanja i naravno kvalitetnije fotografije što je preduslov da budemo lider na tržištu tabloida u Srbiji. Ono što je još bitno je da će Alo! i dalje biti saveznik i produžena ruka naroda, neko na koga uvek mogu da se oslone - rekao je Ivan Čorbić.

Nema komentara za ovu vest.

alo.rs VIP