Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

GDE ĆE VEČERAS BITI POLITIČARI

Od direktorske svadbe do Bečke filharmonije

Autor: Blic.rs | 31.12.2014 - 21:32:00h | Komentara: 0

Omiljene "destinacije" za doček Nove godine srpskim ministrima večeras će po svemu sudeći biti kuća ili gradski trg.

Ivica Dačić / Foto: Profimedia

Ivica Dačić | Foto: Profimedia

 

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić, koji se navikao na putovanja jedini je iz Vlade, koji 2015. godinu neće dočekati u Srbiji, ali ujedno i jedini koji koji 1. januara proslavlja svoj 49. rođendan. Njemu su austrijske kolege ispunile davnašnju želju da sa porodicom prisustvuje novogodišnjem koncertu Bečke filharmonije.

Za koncert se odlučio i ministar odbrane Bratislav Gašić koji će sa porodicom slušati Hari Mata Harija na gradskom trgu u rodnom Kruševcu.


Gradski trg, ali u Beogradu, biće jedna od destinacija i za ministra energetike Aleksandra Antića, ali samo jedna od tri planirane.

Aleksandar Antić

Aleksandar Antić | Foto: N. Petrović

 
- Najpre ću večerati sa porodicom, sestrom i roditeljima, a zatim planiram dve stvari i treba još samo da odlučim kojim redosledom. Uputiću se do gradskog trga svakako, ali ću tokom večeri otići i da čestitam direktoru "Resavice" koji se odlučio za venčanje baš u novogodišnjoj noći - kaže Antić za "Blic", koji dakle neće propustiti veselje kod Vladana Miloševića i Marijane Radojević, voditeljke "Žikine šarenice". 

Ministar policije Nebojša Stefanović sačekaće sa suprugom i ćerkicama kod kuće da otkuca ponoć, ali će odmah nakon toga ostatak večeri provesti sa svojim ljudima na terenu.

Naložio istragu: Nebojša Stefanović

Nebojša Stefanović | Foto: Dušan Milenković

- On će u 1 sat posetiti pripadnike Operativnog centra u ulici Kneza Miloša. Nakon toga, zaputiće se na Trg Nikole Pašića gde će obići pripadnike Policijske brigade i na kraju će otići u Vatrogasno spasilačku brugadu Beograda u ulici Mije Kovačevića na Zvezdari - kažu u kabinetu ministra policije. 

Većina ministara iz Nemanjine 11 ipak najluđu noć provešće kod kuće s obzirom da su zbog svakodnevnih obaveza željni porodične atmosfere i najbližih.
Tako će potpredsednica Vlade I ministarka građevinarstva, infrastrukture I saobraćaja Zorana Mihajlović najluđu noć dočekati kod kuće sa sinom i njegovim drugarima.


I ministarka državne uprave i samouprave Kori Udovički planira isto.

- Ona je presrećna jer je uspela da okupi svoju porodicu. Deca su joj stigla u Beograd, a pošto dvoje od njih troje žive u inostranstvu, jako joj je drago što su se svi okupili te će otuda Novu godinu dočekati u krugu porodice kod kuće - kažu u njenom kabinetu. 

Bez  dlake na  jeziku:  Rasim  Ljajić

Rasim Ljajić | Foto: Oliver Bunić

I ministar trgovine, turizma i komunikacija Rasim Ljajić, ministar privrede Željko Sertić, ministar zdravlja Zlatibor Lončar i ministar prosvete Srđan Verbić, praznike će provesti u krugu porodice.

Slično je i sa njihovim mlađanim kolegama. Ministar pravde Nikola Selaković biće u krugu porodice, dok ministru sporta Vanji Udovičiću stižu u goste prijatelji te će kako nam je rečeno "2015. dočekati u krugu prijatelja".  

Novi prelaz između Srbije i RS: Velimir Ilić

Velimir Ilić | Foto: Rajko Ristić

Sa porodicama u rodnom Čačku za doček će biti ministarka poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežana Bogosavljević Bošković i ministar za vanredne situacije Velimir Ilić. Kakve planove za večeras imaju nismo uspeli da saznamo od ministra kulture Ivana Tasovca, ministra privrede Dušana Vujovića i ministarke za evropske integracije Jadranke Joksimović. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP