Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

GOJKOVIĆ:

Od „M-Tel” primam 350 €!

Autor: Ekipa Alo! | 02.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

Žika Gojković, narodni poslanik i potpredsednik Srpskog pokreta obnove, tvrdi da su netačne spekulacije da kao član Odbora direktora „M-Tel“ Crna Gora, prima naknadu od 3.000 evra, naglašavajući da je obavljajući tu funkciju primio samo dve naknade u iznosu od po 350 evra.

Žika Gojković

Žika Gojković | Foto: RAS

- Obavljajući tu funkciju primio sam samo dve naknade u iznosu od po 350 evra, što znači da navodi kako primam 3.000 evra, nisu tačni i nikada u životu toliki iznos nisam primio. Inače, svako ko me poznaje zna da živim više nego skromno. Takođe, sve što imam u životu niko mi nije poklonio. U vlasništvu imam samo garažu, a automobil i stan u kome živim kupljeni su na kredit - ističe Gojković.


Inače, “Alo!” je pisao da je Gojković za člana Odbora direktora „M-Tel“ Crna Gora, imenovan sredinom februara, kao i da ga je na tu funkciju imenovao Nadzorni odbor „Telekoma Srbija“.
Poslednji komentari
  • Nikola Vreme: 02.07.2013 07:47h

    Dokle će ovi političari da nas kradu. Treba ukinuti sve sem JEDNOG PRIMANJA! NJima je sve malo, da li misle da neko živi od 15 ooo. Kako ih nije SRAMOTA! Ovaj ima poslaničku platu pa mu malo pa prima još 350 eura ako ne laže.

  • Dragan Jovanovic Vreme: 02.07.2013 10:00h

    Ja sam diplomirani inzenjer elektronike i magistar informatike i voleo bih da bilo sta kupim na kredit. Ali mi je plata premala i neredovna za nesto tako. Na kredit kupujem samo hranu. Bio bih sretan kad bih doticnog gospodina koji nista ne prima mogao da zamenim u tom upravnom odboru za bednih 350 evra pa kad dodju. Mislim da sam cak i dovoljno kvalifikovan za to radno mesto. Sem ako se ne traze kvaliteti koje ja nemam.

  • Ranko Vreme: 03.07.2013 12:44h

    Nadam se da će SNS dooobro porazmisliti kada ovog prepoštenog monarhistu i njegovu eskadrilu somborskih kuvara i konobara sa višegodišnjim primanjima od 600 + eura bude dokopčavao na državne jasle. Od koalicije sa radikalima, preko Borisa, pa Čede, a sad Vučića - ovom čoveku evo već 10 godina uspeva da istovremeno bude i vlast i opozicija.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP