Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SEKS - SUŠA

Od (ne)prilike do prednosti za telo i orgazam!

Autor: | 18.10.2013 - 10:43:00h | Komentara: 0

Period bez seksa idealna je prilika da saznate šta vas uzbuđuje, a šta ne, da poradite na boljoj formi, ali i odmorite živce od straha od neželjene trudnoće.

seks

Iako seks jača srce i produžuje život, i sušna razdoblja imaju svojih prednosti, naročito za psihu. Višak vremena izvrsna je prilika za rad na sebi i telesnoj formi.


Bolja forma, više samopouzdanja

Žene tokom seksa mogu biti izrazito nesigurne u svoje telo, preispitivati se jesu li dovoljno dobre ili privlačne što loše utiče na njihovo samopouzdanje.
Razdoblje bez seksa menja prioritete, pa se višak vremena može utrošiti na vežbanje i promenu ishrane. Bolja forma zasigurno će podići samopouzdanje i poboljšati način na koji gledate svoje telo.


Prilika za istraživanje sopstvenog tela

Razdoblje bez seksa izvrsna je prilika za istraživanje sopstvenog tela. Od toga najviše mogu profitirati oni koji nikada s partnerom nisu postigli vrhunac, pa sada mogu saznati šta ih uzbuđuje, a što ne i koje dodire zapravo vole, tvrde stručnjaci.

 
Nema više drame ni straha od trudnoće 

Život u paru uprkos svojim prednostima može biti jako naporan. Partneri se međusobno trebaju uskladiti i raditi na kompromisima, pa i po pitanju seksa zbog čega su svađe neizbežne. Bez seksa nema ni drame što će uveliko smiriti živce, ali ni straha od neželjene trudnoće.


Više ćete ceniti seks

Sušno razdoblje uči vas kako da više cenite seks. Jednom kad se završi, valjanje među čaršavima biće intenzivnije nego ikad pre, naročito ako se iskoriste veštine koje ste naučili istražujući vlastito telo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP